Barthass Napisano 16 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2015 Znaczy się dobrze to, czy źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 21 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2015 Cześć! Dalej walczę z wnętrzem, zacząłem robić weathering. Na to przyjdą jeszcze pigmenty, i chyba to tyle, zresztą i tak przez włazy mało co widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 21 Sierpnia 2015 Share Napisano 21 Sierpnia 2015 Jestem na tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzes430 Napisano 21 Sierpnia 2015 Share Napisano 21 Sierpnia 2015 Wygląda bombowo. Aż chce się w przyszłości takiego zrobić do kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 21 Sierpnia 2015 Share Napisano 21 Sierpnia 2015 A trochę czerwonawego błocka na podłogę z buciorów desantu? Wnętrze naprawdę fajnie odtworzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 21 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2015 Dzięki koledzy, motywacja jest, ale i presja, żeby tego nie zepsuć Lipstein, podłogą to dopiero się zajmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Sierpnia 2015 Share Napisano 22 Sierpnia 2015 Jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 28 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Witam! Oto przedostatni post, gdzie przynudzam z wnętrzem Pomaluję jeszcze te szmaty i koce, co je sam zrobiłem, i zamykam w końcu budę. Kurde, tyle roboty, a tego i tak nie będzie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Bartek- fantastyczny środek i możesz spać spokojnie, mimo, ze nie bedzie widać. Świetnie się to prezentuje. Z czego zrobiłeś te koce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 28 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Dzięki Makinen, koce to masa dwuskładnikowa, Grey Stuff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Wygląda jak filcak kapitalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 28 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Bo jeszcze mąka na nim jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Mąka rozumiem w celu nieprzyklejania się masy do wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 28 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Mąka rozumiem w celu nieprzyklejania się masy do wszystkiego. Spryciula! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Rewelacyjnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Pytałem, bo do green stuff używam wody. Ciekawi mnie czy mąka spisuje się lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 28 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Prawdę mówiąc, wody jeszcze nie próbowałem, ale pomysł z nią wydaje mi się lepszy niż z mąką. Spróbuje przy najbliższej okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Znakomitość wysokiej klasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 30 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Dzięki Kuba Starałem się jak mogę, a są to moje pierwsze malunki od chyba 7 lat Tymczasem wnętrze skończone, buda już zamknięta. Poczekam aż klej wyschnie, i zabieram się do dalszej roboty, a tej jest sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Elektronika, ścianka z tabliczkami znamionowymi i stelaż na skrzynki kapitalne! Wgląd będzie tylko przez drzwi desantu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 30 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Będzie jeszcze otwarty właz kierowcy, dowódcy i górny właz desantu. Czyli w sumie wszystko co można żeby zajrzeć do środka, jedynie tylna rampa zostanie tak jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Tylko czy aby ta flaszeczka jest koszerna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 30 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Tylko czy aby ta flaszeczka jest koszerna? Aj waj! Nie sprawdziłem przed przyklejeniem, ale mam nadzieję, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Wygląda pysznie ;) A wnętrze pewnie i tak będzie trochę widać przez otwarte włazy. Więc się nie przejmuj. Szkoda, że ja zamiast dążyć do Twojego poziomu klejenia/malowania, to ostatnio się cofnąłem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi