Kamil K. Napisano 12 Lipca 2015 Share Napisano 12 Lipca 2015 (edytowane) Cześć, Z racji zupełnego braku chęci na modelarstwo, oraz faktu, że na ponad tydzień rozstaję się z aparatem wrzucam galerię modelu bez podstawki, nad którą teoretycznie rozpocząłem prace. Na wstępie dziękuję wszystkim zaglądającym do warsztatu za rady i pomoc. Kilka słów o modelu: przedstawia pojazd należący(prawdopodobnie) do separatystycznego batalionu Opłot. W październiku 2014 roku był użyty w szturmach na ukraińskie pozycje w Donieckim Porcie Lotniczym. Pełna historia pojazdu, zdjęcia oryginału etc. są na warsztacie i moim blogu modelarskim. Model produkcji Trumpetera. Wzbogacony o lufę RB Model z moimi przeróbkami, zapinki Abera, antenę RB Model, trochę kostek ERA ET. Model i własne przeróbki. Nie przynudzam, zapraszam do oglądania. Pozdrowienia! Edytowane 6 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 12 Lipca 2015 Share Napisano 12 Lipca 2015 Najfajniejsza wersja t-72 jak dla mnie, dodatkowo ciekawe malowanie i dosc mocno utyrany, a samo wykonanie tez bardzo dobre, moze podstawki brak, ale admin i tak wstawi fotke na pierwszej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 12 Lipca 2015 Share Napisano 12 Lipca 2015 Zaje... fajnie Nie dość że sam T-72 jest sam w sobie piękny, to tu jeszcze dorzucasz naprawdę kawał pięknego modelu. Idealnie ubrudzony, zużyty - prosto z Doniecka. Cudowna, kolejna zresztą, praca. Gratulacje! Proponuje podesłać zdjęcia na profil facebook'owy Trumpetera, niech świat widzi jakich modelarzy mamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 12 Lipca 2015 Share Napisano 12 Lipca 2015 Rewelacyjny, inaczej określić się nie da. Może teraz T-80BV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 13 Lipca 2015 Autor Share Napisano 13 Lipca 2015 Dzięki za opinie. Na razie w planach jest BMP-1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 13 Lipca 2015 Share Napisano 13 Lipca 2015 Dobry model, ale ten tekst: wrzucam galerię modelu bez podstawki, nad którą teoretycznie rozpocząłem prace. ... jeszcze lepszy. Teoretyczne rozpoczęcie pracy ma się rozumieć sprowadza się do głębokich przemyśleń nad kompozycją podstawki? ;-) Nie znam się na tych pełzających skorupiakach, ale ten mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Lipca 2015 Share Napisano 13 Lipca 2015 Elegancki model w nietuzinkowym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 13 Lipca 2015 Share Napisano 13 Lipca 2015 ... Na razie w planach jest BMP-1. Też spoko, również Trumpetera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 13 Lipca 2015 Share Napisano 13 Lipca 2015 Przepiękny model ;-) rewelacyjny wątek warsztatowy i niebywałe dokładne przygotowanie dokumentacji :-) gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 14 Lipca 2015 Share Napisano 14 Lipca 2015 Jest moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 14 Lipca 2015 Autor Share Napisano 14 Lipca 2015 Dzięki! ... Na razie w planach jest BMP-1. Też spoko, również Trumpetera? Jak najbardziej - plus troszkę dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 15 Lipca 2015 Share Napisano 15 Lipca 2015 Model rewelacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 15 Lipca 2015 Share Napisano 15 Lipca 2015 Piękne wykonanie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 18 Lipca 2015 Share Napisano 18 Lipca 2015 Wow ! Nie do wiary jak w realu - szkoda ,że to nie 72ka ;) - top klasa jak dla mnie. Na główną go ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 19 Lipca 2015 Share Napisano 19 Lipca 2015 Jeden z najpiękniejszych T-72 w modelarskim świecie jakie widziałem - jak go umieścisz na podstawce będzie najpiękniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 20 Lipca 2015 Share Napisano 20 Lipca 2015 Pozostaje mi się podpisać pod poprzednimi komentarzami, jest przepiękny, gratuluję takiego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 26 Lipca 2015 Share Napisano 26 Lipca 2015 Bardzo ładnie, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 2 Listopada 2015 Autor Share Napisano 2 Listopada 2015 Cześć, Odkopuję temat. W ostatnich dniach zrobiłem Teciakowi skromną podstawkę - żadne konkretne miejsce ze zdjęć, wariacja na temat donieckiego lotniska. Niniejszym projekt uważam, za zamknięty. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 3 Listopada 2015 Share Napisano 3 Listopada 2015 Na jakimś konkursie będzie można to cudo zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 3 Listopada 2015 Autor Share Napisano 3 Listopada 2015 Na jakimś konkursie będzie można to cudo zobaczyć? Mam nadzieję, że tak. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Listopada 2015 Share Napisano 3 Listopada 2015 No ogólnie ładny, mnie jednak, nie podoba się jedna rzecz... Nie ja go zbudowałem . A tak na serio, to super dzieło, a przedostatnia fotka po prostu wymiata, chętnie widział bym ją na pierwszej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 5 Listopada 2015 Share Napisano 5 Listopada 2015 A może pokusisz się o fotki obu Teciaków z Ukrainy naraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 6 Listopada 2015 Autor Share Napisano 6 Listopada 2015 Mówisz - masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi