Adams M1A1 Napisano 8 Marca 2017 Share Napisano 8 Marca 2017 Obicia są spoko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 8 Marca 2017 Share Napisano 8 Marca 2017 Obicia jak dla mnie ok. Mozesz cos zrobic z tym "wyciekiem /zaciekiem" na zbiorniku? Mało oleiście wyglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 8 Marca 2017 Autor Share Napisano 8 Marca 2017 zrobi się, pociągnę płynna wazeliną do łańcucha rowerowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 8 Marca 2017 Share Napisano 8 Marca 2017 To jeszcze lora i czołk i będzie komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 8 Marca 2017 Autor Share Napisano 8 Marca 2017 Cooper, na tych fotkach jest chyba inna wersja tego pojazdu, z dłuższą maską i innym silnikiem, o innym oznaczeniu, ale temat na dioramę zacny... Może kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 8 Marca 2017 Share Napisano 8 Marca 2017 Tak mi przyszło na szyPko oglądając TFojego diamencika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 8 Marca 2017 Share Napisano 8 Marca 2017 Fajnie Ci to wychodzi, dobrze wyglądają te obicia. Robiłeś gąbką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 8 Marca 2017 Autor Share Napisano 8 Marca 2017 Obicia robię pędzlem normalnym w gęstej farbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 9 Marca 2017 Autor Share Napisano 9 Marca 2017 Coś tam podziałałem z tymi osłonami reflektorów i muszę przyznać,że największa wada tego modelu czyli plastik okazała się największą zaletą: osłony odkleiłem bez używania narzędzi...: Znalazłem też w szpargałach odpowiedni łańcuch: Zastanawiam się, do czego go wrzucić celem ładnego postarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 11 Marca 2017 Autor Share Napisano 11 Marca 2017 Wczoraj było Pearl Harbour i w dwie godzinki wydziergałem takie coś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Od razu lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 11 Marca 2017 Autor Share Napisano 11 Marca 2017 Dziękuję za doping. Aż sam się dziwię, że wcześniej tego nie zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Też uważam że warto było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 13 Marca 2017 Autor Share Napisano 13 Marca 2017 Powoli zmierzam do końca: wczoraj z kolei leciała "Furia" i trochę poobijałem model Dodam jeszcze taki element: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi