Solo Napisano 20 Czerwca 2016 Share Napisano 20 Czerwca 2016 No to pytanie dotyczące Harriera też mnie nurtuje. Malowanie fajne, dodatki do dokupienia ponętne. Powtarzam się, ale rozważam możliwość ulegnięcia pokusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 20 Czerwca 2016 Share Napisano 20 Czerwca 2016 PS: - oddam K-36M, pomalowany. :-D W jakiej skali i za ile oddasz ten fotel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 20 Czerwca 2016 Share Napisano 20 Czerwca 2016 Ten fotel jest tak słynny, że aż bezcenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 20 Czerwca 2016 Share Napisano 20 Czerwca 2016 viewtopic.php?f=86&t=53078&start=75 Co mogę chcieć za pomalowany fotel. :-D Co wiec proponujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agillus68 Napisano 21 Czerwca 2016 Share Napisano 21 Czerwca 2016 Witajcie, Tego Harriera wypuszczał też Revell. Myślę, że jest to jajlepszy "lądowy" model tego samolociku. Linie podziałowe wklęsłe delikatne , a i detal też niezły. Jak cena Edkowego będzie dobra, to tylko brać. Pozdrawiam Agillus68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 21 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2016 Wkurza mnie trochę Edek. Widać, że zrobili fajne kółka i fotel do Harriera, które chciałbym dokupić do swojej Hasy, ale nie widać, żeby sprzedawali je osobno, choć dysze sprzedają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Czerwca 2016 Share Napisano 21 Czerwca 2016 Cena będzie, no taka edkowa, powiedziałbym: 216,99 zł. http://www.mojehobby.pl/products/Harrier-GR.7-9.html Nie wiem po ile chodzą te Harriery w sklepach, bo chyba raczej trudno je dziś u nas dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Czerwca 2016 Share Napisano 21 Czerwca 2016 Wkurza mnie trochę Edek. Widać, że zrobili fajne kółka i fotel do Harriera, które chciałbym dokupić do swojej Hasy, ale nie widać, żeby sprzedawali je osobno, choć dysze sprzedają. No bo oni chcą sprzedawać zestaw, a nie dodatki do zestawów które klient już kupił. Więcej zarobią na sprzedaży całego zestawu niż na sprzedaży samych kółek. Ja To tylko żałuję, że oni nie wydają takich zestawów w wersji zwykłej i rozszerzonej. W tej ostatniej mogliby dać te silniki, dodatkowe blaszki, Tetrę i Snipera, naturalnie za odpowiednią cenę. A tak, to muszę to wszystko dokupić luzem do tego podstawowego zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 21 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2016 No ale gdzie tu sens i logika. Snipera z pylonem do Harriera, blaszki do i dysze sprzedają osobno, ale kółek i fotela już nie? Ja nie kupię drugiego zestawu z modelem po to, żeby wyciągnąć z niego koła i fotel A jakby był osobno, to bym kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Czerwca 2016 Share Napisano 21 Czerwca 2016 No ale im o to właśnie chodzi, żeby sprzedać zestaw. Bo na nim mają pewnie wysoką marżę. Jak się rynek nasyci, to pewnie za kilka miesięcy będą sprzedawać luzem te dodatki które są w zestawie. A żeby zestaw nie był zbyt drogi, to te pody, blaszki i siniki można dokupić oddzielnie, jak ktoś bardzo musi. Taką politykę prowadzą od dawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Czerwca 2016 Share Napisano 21 Czerwca 2016 Nie, z dodatków do tego zestawu, luzem Edek zapowiada Snipera, Termę, dysze silników i dodatkowe blaszki. To co dał do zestawu od siebie, luzem na razie nie zapowiadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Czerwca 2016 Share Napisano 21 Czerwca 2016 Chyba to różnie u nich bywa. W Good Evening Da Nang dali fotele, silniki i koła, i z tego co się orientuję dziś można kupić do F-4C Academy (z żywic) tylko koła i fotele, dyszy dedykowanych do F-4C nie sprzedają, no chyba że one są takie same jak do wersji B lub J. Do tych dwóch wersji Edek dysze sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 21 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2016 Kokpit żywiczny do Su-27 wypuścili po kilku latach za kosmiczną cenę. Kokpitu do MiG-29UB, Su-22 nie ma do dzisiaj, podobnie jak kół i dysz do F-15. Także różnie to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Czerwca 2016 Share Napisano 21 Czerwca 2016 Albo lepiej być jak Solo i nie mieć tego gołego bez dodatków tylko kupić zestaw Edka i cieszyć się jak dziecko, że stosik modeli których nigdy się nie zrobi znowu urósł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 21 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2016 Ok, ok, nie mówię, że będzie na 100%. Zawsze można kupić zestaw Eduard i ten bez dodatków puścić w świat. Jest to jakaś opcja dla zdesperowanych. Jeszcze nie wiem, czy jestem zdesperowany. Możliwe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Czerwca 2016 Share Napisano 21 Czerwca 2016 Bądź. Lepiej mieć w domu ładny zestaw Edka z żywicami, blaszkami i pięknymi kalkami, do których Edek pozwala dokupić więcej blaszek i dodatków żywicznych - o ile masz życzenie - niż nie mieć takiego ładnego zestawu Edka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 21 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2016 Nie kuś :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Czerwca 2016 Share Napisano 21 Czerwca 2016 Swoją drogą to cena jest nieco przesadzona. W MH goły Harrier Gr. 7 mieli kiedyś (tzn. cena nadal jest) za 87,59 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 21 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2016 Jak to Edek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Czerwca 2016 Share Napisano 21 Czerwca 2016 Nowe zdjęcie 1 wypraski tamkowego Tomcata. I troszkę detali: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Czerwca 2016 Share Napisano 22 Czerwca 2016 Jeśli kogoś interesują bardzo dokładne zdjęcia "prototypu" modelu F-4 Phantom II firmy Zoukei-Mura, to klikając na poniższe zdjęcie wejdziecie do albumu autora na Photobuckecie. Klikając na zdjęcia w prawo, znajdziecie serię fotografii ww. modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Czerwca 2016 Share Napisano 22 Czerwca 2016 Kim do jasnej ciasnej jest Matt McDougal? I po co ma robić jakieś testy, skoro Solo z MW stwierdził że to w pyteczkę model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 23 Czerwca 2016 Share Napisano 23 Czerwca 2016 Jak będzie test, to sie jeszcze wstrzymam z zakupem Szyrszynia C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 23 Czerwca 2016 Share Napisano 23 Czerwca 2016 I tak go chyba w Polsce jeszcze nie ma. Nawet Amerykanie narzekają, że coś z dostępem u nich nie jest zbyt dobrze. Ale uwierz mi, warto kupić. Co będziesz jakiegoś Szkota słuchać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 24 Czerwca 2016 Share Napisano 24 Czerwca 2016 Z mojego punktu widzenia ten Hornet z Kinetica w porównaniu z analogicznym Hasegawy ma tylko jedną rzecz godną uwagi. Kanały wlotowe do silników. Sam zastanawiam się nad zakupem Kinetica, ale po obejrzeniu Twojego inboxa Solo nie widzę rewolucji. A na pewno już powodu by pozbywać się zestawów Hasegawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi