Stojkovic Napisano 3 Grudnia 2015 Share Napisano 3 Grudnia 2015 Witam, Dzięki uprzejmości Tomka Hejmo, mogę pokazać kolejne fotki gotowego modelu. Tym razem to Grille ausf. M W trakcie transportu strzeliła prawa gęś i zauważyłem dopiero po zrobieniu zdjęć, Już poprawione. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 3 Grudnia 2015 Share Napisano 3 Grudnia 2015 Pięknie Ci wyszedł. Wydech troche do mnie nie przemawia, ale cała reszta mistrzowska na moje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Grudnia 2015 Share Napisano 3 Grudnia 2015 Bardzo podoba mi się kamo, wyszło elegancko. Myślę że można go zaliczyć do grona udanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 3 Grudnia 2015 Share Napisano 3 Grudnia 2015 Ale ładny! Super pomalowany! Normalnie ochów i achów mi zabrakło co by mój zachwyt wyrazić! I tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 Super Ci wyszedł. Efekt psuje ta zerwana gąsienica i ogólnie ułożenie gąsek na kołach. Malowanie jak zwykle mistrzostwo - zwłaszcza ta modulacja plam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 4 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2015 Mnie mam wrażenie, że te magic tracki zwyczajnie nie lubią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 Klasa i tyle się wypowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 10 Grudnia 2015 Share Napisano 10 Grudnia 2015 Dla mnie bomba. Sam model mi się podoba. Sam kiedyś może go zrobię i postawię na dio.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 11 Grudnia 2015 Share Napisano 11 Grudnia 2015 Bardzo udany. Prezentuje się świetnie. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 Bardzo ładne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 Jak zawsze efektowny i efektywny tylko... gąsiennica się urwała temu misiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 Model pierwsza klasa!Jedynie moim zdaniem wydech za jaskrawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Grudnia 2015 Share Napisano 15 Grudnia 2015 Świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi