TReS Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Master! Piękny maluch Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 No i ładnie wyszło. Co tam ładnie - miodzio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matee Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Piękny model! Obserwowałem budowę od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 6 Marca 2016 Autor Share Napisano 6 Marca 2016 Dzięki za miłe słowa i wsparcie w budowie. Gdybym miał zrobić model okrętu w 1:144, to chyba bym zamieszkał w tym kajaku Wybrałem już temat kolejnego warsztatu "od zera" Będzie to Letov S328 w skali 1:144. Zacząłem zbierać do niego materiały i w wolnych chwilach już rozrysowuję kadłub. Pozdrawiam, Marudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 23 Sierpnia 2016 Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Opad szczeny . Że też Ci się chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 23 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2016 To jest pikuś Zobacz tutaj Pozdrawiam, Marudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 24 Sierpnia 2016 Share Napisano 24 Sierpnia 2016 Zacny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 29 Października 2016 Share Napisano 29 Października 2016 OK odlecialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Teraz dopiero znalazłem. Niesamowita praca. I to w dodatku w takiej skali. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 30 Października 2016 Autor Share Napisano 30 Października 2016 Dzięki jpl ale ten to jest pikuś teraz robię takiego z częściowo zdjętym poszyciem. Pozdrawiam, Marudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi