Super Moderator Reflect Napisano 6 Stycznia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 6 Stycznia 2016 @wilczurs Nagrody za miejsce 3 zostały rozdzielone między miejsce 1 oraz 2 @messer No faktycznie, pominąłem jedno z miejsc 6. Na pocięchę zatem autor otrzymuje nagrodę rezerwową czyli PZL-23 Gratuluję ;-) pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 6 Stycznia 2016 Share Napisano 6 Stycznia 2016 A ja mam trochę inne pytanie. Dlaczego za pierwsze trzy miejsca są tak fajne nagrody i rezerwowa również ? A za 4 malutki samolocik i to o którym było głośno lecz nie w pozytywnym aspekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 6 Stycznia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 6 Stycznia 2016 Bo tak zostały nagrody przydzielone - jeśli Ci nagroda nie odpowiada mogę napisać do sponsora i poprosić o wstrzymanie wysyłki. A nagroda rezerwowa to takie moje widzimisię którą ufundowałem sam (jak i wiele innych nagród) i staram się po prostu nikogo nie skrzywdzić, a faktycznie Messer złapał mnie na błędzie. Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 6 Stycznia 2016 Share Napisano 6 Stycznia 2016 Ok, spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 8 Stycznia 2016 Share Napisano 8 Stycznia 2016 Bardzo miłe zaskoczenie, za które śle bardzo duże podziękowania dla Kolegi Bazylms Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Stycznia 2016 Share Napisano 8 Stycznia 2016 Nie ma sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid_Story Napisano 12 Stycznia 2016 Share Napisano 12 Stycznia 2016 Dzień dobry Chciałbym wszystkim uczestnikom pogratulować świetnych prac i przekazać zwycięzcom, że nagrody ufundowane przez StoryModels.com zostały wysłane. Wysłane zostały teraz, bo dopiero co wróciłem z urlopu. Prosze dać przesyłkom troche czasu na dojście, lecą z Anglii. Pozdrawiam Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 12 Stycznia 2016 Share Napisano 12 Stycznia 2016 Nagrody ufundowane przeze mnie zostały wysłane dzisiaj, mam nadzieję, że szybko dotrą do adresatów, będę wdzięczny za informację że zostały dostarczone. Andrzej Lis-Kujawski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 13 Stycznia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 13 Stycznia 2016 Dziś zostały wysłane wszystkie medale wraz z dyplomami. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 13 Stycznia 2016 Share Napisano 13 Stycznia 2016 Super. Czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtx Napisano 14 Stycznia 2016 Share Napisano 14 Stycznia 2016 Serdecznie dziękuję tak fundatorowi (Andrzej_LK), jak i przekazującemu (KRL). Nagroda dotarła cała i zdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 14 Stycznia 2016 Share Napisano 14 Stycznia 2016 Pierwsza nagroda dotarla,podziekowania dla Pana Artura Sliwowskiego z Micro4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 14 Stycznia 2016 Share Napisano 14 Stycznia 2016 Również śle podziękowania dla Pana Artura z Micro4 - nagrody dotarły całe i zdrowe Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 15 Stycznia 2016 Share Napisano 15 Stycznia 2016 Kolejna nagroda dotarła "Italeri WWII Military German Army - zestaw farb" bardzo dziękuje, super niespodzianka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 16 Stycznia 2016 Share Napisano 16 Stycznia 2016 Ja jeszcze nic nie dostałem prócz dyplomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 16 Stycznia 2016 Share Napisano 16 Stycznia 2016 KW-2 modelarstwo uczy przede wszystkim cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 17 Stycznia 2016 Share Napisano 17 Stycznia 2016 KW-2 modelarstwo uczy przede wszystkim cierpliwości Wiem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 18 Stycznia 2016 Share Napisano 18 Stycznia 2016 Dziś Dyplomy i modele dotarły do mnie jeszcze raz WIELKIE dzięki dla organizatorów, sponsorów, uczestników i forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 18 Stycznia 2016 Share Napisano 18 Stycznia 2016 Również i do mnie dotarł dziś dyplom Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 18 Stycznia 2016 Share Napisano 18 Stycznia 2016 Ja teź dziś dostałem dyplom. Bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Stycznia 2016 Share Napisano 18 Stycznia 2016 Dotarł dziś motocykl z ekipą- Fundatorowi dziękuję za nagrodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 18 Stycznia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 18 Stycznia 2016 Nagrody od Scibor Teleszynski zostały nadane dzisiaj (nadawałem je w imieniu Scibora, któremu bardzo dziękuję za wór nagród!). Pozostałe nagrody ufundowane przeze mnie zostaną dowiezione na pocztę jutro popołudniu (wszystko już zapakowane i obklejone). przyjemności Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 18 Stycznia 2016 Share Napisano 18 Stycznia 2016 Z powodu natłoku obowiązków paczki z nagrodami dla naszych najmłodszych uczestników udało mi się nadać dopiero dziś. W ramach rekompensaty za wydłużony czas oczekiwania dorzuciłem coś co może ułatwi młodym kolegom tworzenie podstawek. Panowie "wilczurs" i "KW-2" wypatrujce listonosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilczurs Napisano 19 Stycznia 2016 Share Napisano 19 Stycznia 2016 Dziękuje za nagrody od IBM Models ,Micro 4 i z góry od Hiwisa ,a także Reflectowi za dyplomy. Jeden model-nagroda poświęcę na następny konkurs. Mam nadzieję ,że następnym razem przybędzie więcej uczestników ,bo wtedy rywalizacja będzie jeszcze bardziej ciekawsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 19 Stycznia 2016 Share Napisano 19 Stycznia 2016 Witam Dziś zostałem bardzo miło zaskoczony Doszła do mnie paczka z nagrodą, której się nie spodziewałem Dziękuję organizatorowi, sponsorom, uczestnikom za rewelacyjną zabawę Pozdrawiam serdecznie i z niecierpliwością czekam na następny letni konkurs Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi