Rack Napisano 7 Września 2016 Share Napisano 7 Września 2016 Piękny teciak . Mając na uwadze tempo produkcji T-34 w czasie wojny, to podejrzewam, że nie stosowali żadnego podkładu przed montażem takich elementów jak błotniki. Pewnie już na całośc zmontowanego kadłuba psikali podkładem, jasnozielonym (?). Ewentualnie można zastanowic się nad zapodaniem tam obic i przybrudzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 7 Września 2016 Share Napisano 7 Września 2016 Ewentualnie można zastanowic się nad zapodaniem tam obic i przybrudzenia . Zgadzam się z przedmówcą. Moim zdaniem, malowanie kolorem podkładu czy zielonym i tak zniknie pod warstwą kurzu i błotka które w tym miejscu musiało się zebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Września 2016 Autor Share Napisano 8 Września 2016 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Września 2016 Autor Share Napisano 15 Września 2016 Pomaziałem go olejami. Jeszcze trochę roboty zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 Cacy pomazałeś (Wilderem mi to śmierdzi na kilometr).... Tylko grubość rur wydechu mnie w nim nie konweniuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 Coraz piękniejszy . .... Tylko grubość rur wydechu mnie w nim nie konweniuje... Dokładnie, to też mnie się rzuciło w oczy . Na zdjęciach nie widac, więc dopytam, trąbkę ( sygnał )wydrążyłeś?. Czy może Dragon dał już zrobioną ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Września 2016 Autor Share Napisano 16 Września 2016 Te rury spróbuję jeszcze rozwiercić bo faktycznie a fotach dość pancerne wyglądają. Klakson jest już przez Dragona wydrążony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 16 Września 2016 Share Napisano 16 Września 2016 No i kolor wydechu. Ta zieleń jakoś ........ dziwna. A co do podkładu? Spokojnie można przyjąć, że nie było go nigdzie. Co prawda wcześniejsze wersje T-34 z armatą 76 mm podczas walk o Stalingrad schodziły z taśm montażowych STZ bez grama farby i ruszały prosto na front odległy o kilka kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Września 2016 Autor Share Napisano 16 Września 2016 Dzięki Tomku że wpadłeś. Wszystkie pierdółki jak wizjera, km, wydechu itp. będą jeszcze malowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 16 Września 2016 Share Napisano 16 Września 2016 Wygląda zacnie. Na kopułce dowódcy przetrzyj jeszcze biedronkę bo ominąłeś (5 zdjęcie licząc od góry) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Września 2016 Autor Share Napisano 16 Września 2016 Już zrobione - na fotce właśnie zauważyłem. Matko - ślepy się na starość robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 16 Września 2016 Share Napisano 16 Września 2016 Świetnie Ci wychodzi ten teciak. Jak robiłeś obdrapania? Bo bardzo dobrze wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 16 Września 2016 Share Napisano 16 Września 2016 Idzie w dobrą stronę... Góra- niezłe przebarwienia, a paćkanie gąsienic i bandaży kół?? Zacny temat i niemniej zacne wykonanie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Września 2016 Autor Share Napisano 16 Września 2016 Dzięki koledzy. Prace w toku, to jeszcze nie galeria, he, he. Obicia robione trochę gąbką a trochę pędzlem. Najpierw farbą bazową rozjaśnioną białą, a potem wypełnienia (choć nie wszedzie) Vallejo German black brown camo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Października 2016 Autor Share Napisano 8 Października 2016 Galeria: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=55640 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 9 Października 2016 Share Napisano 9 Października 2016 Śmiem twierdzić, że w moim odczuciu najładniejsza 34 jaką widziałem. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi