ESP Napisano 5 Marca 2016 Share Napisano 5 Marca 2016 Nie za dużo tych włazów? ps. gdzie nie wejdę na tam Gała szyderczo się na mnie patrzy, aż się boję zajrzeć pod lodówkę. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Marca 2016 Autor Share Napisano 5 Marca 2016 Tak myślałem że się Wam spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Taaa to na BYTOM szykuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Śledzę WOntek od początku niczym ochrana "wywrotowców". Super ck u-boot i sama tematyka, aż by człowiek odwiedził Pole, Fiume albo Triest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurayahip Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Jaka to skala? Lego Duplo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 No i gotowy, jutro galeria...... Zapomniałeś matrosów z Dunii dostawić... Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Nie zdążył, bo dziecko się o swoje klocki upomniało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 czym kleiłeś...? bo jak to dziecka - to bez kleju też trzymają dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Jak to malowanie potrafi model pozmieniać - no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 6 Marca 2016 Autor Share Napisano 6 Marca 2016 (edytowane) Z oczywistych względów Pułkownik musiał zmienić tUo do zdjęć. Chłopaki wzięli młotki i oklepali go z powrotem do normalnych kształów i rozmiarów, czyli mówiąc po naszemu MŁODY odebrał sobie co jego Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 8 Marca 2016 Autor Share Napisano 8 Marca 2016 (edytowane) No cóż, wirtuozem pYNdzla to ja nigdy nie byłem i raczej już nie bedę Bez przykładania nosa do niego wygląda przyzwoicie, nie jak na tych fotkach Jedyne dziś pocieszenie w fakcie że długo oczekiwane zabawki w końcu przyszły ( ale mam zajefajne kafle nie? ) Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 9 Marca 2016 Share Napisano 9 Marca 2016 Powiem szczerze bo Cię lubię... Kamo jest jakieś nie teges. A może inaczej - jakoś mi się nie podoba. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że ono jest malutkie... zdjęcia makro są przekleństwem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Marca 2016 Autor Share Napisano 9 Marca 2016 No wlasnie wiem ze na tych fotkach wyglada nie teges, w REALU wyglada lepiej, co wcale nie oznacza ze wyglada super. Nie bede tego poprawial, bo po prostu nie umiem tego zrobic lepiej. Po zapodaniu chemii luda i innych rzeczy, co sa w planie, po prostu mniej sie bedzie rzucac w oczy Doceniam szczerosc i nie zamierzam wysylac za Toba Ochrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 9 Marca 2016 Share Napisano 9 Marca 2016 ... i nie zamierzam wysylac za Toba Ochrany uff... to dobrze bo lubię dłużej pospać i bardzo mi NieWSmak pobudka o 6... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Marca 2016 Share Napisano 9 Marca 2016 oooooo.... to ja już przebieram nogami na warsztat z tej 33-ki W dodatku to 144 więc będzie bydlaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan1965 Napisano 9 Marca 2016 Share Napisano 9 Marca 2016 ... i nie zamierzam wysylac za Toba Ochrany uff... to dobrze bo lubię dłużej pospać i bardzo mi NieWSmak pobudka o 6... Ale oni wcale nie czekają do szóstej. Tak makro to przekleństwo widać jak fuga na kafle wchodzi. Wreszcie szykuje się coś większego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 10 Marca 2016 Share Napisano 10 Marca 2016 Jedyne dziś pocieszenie w fakcie że długo oczekiwane zabawki w końcu przyszły ( ale mam zajefajne kafle nie? )Kafle kaflami, ale ten kitajski krążowniczek wygląda obiecująco... No i ta skala... bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 11 Marca 2016 Autor Share Napisano 11 Marca 2016 No właśnie skala jest tu najważniejsza, nie będę musiał ślepić, a jak juz będę chciał to z tego ślepienia wyjdzie coś DUŻEGO brzydkiego i zajefajnego Podłodka sie łoszuje, a ten kitajec to najwcześniej za rok, trzeba poczekać na dodatki Jedyne co mnie rozczarowało to pokład. drewniany musi być, ten plastikowy jest kiepski. Więc albo kupny, albo rzeźba w guanie z pojedyńczymi deseczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 14 Marca 2016 Share Napisano 14 Marca 2016 Dzisiaj wszyscy jesteśmy Irlandczykami Macie dzisiaj Bank Holiday? Maleństwo prezentuje się świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Marca 2016 Autor Share Napisano 17 Marca 2016 (edytowane) No i DZISIAJ możecie być, i dzisiaj mam Bank Holiday EkYpa pracowała sobie spokojnie i nie nerwowo ostatnio, podłodka jest złoszowana. Na razie tylko tzw. Łosz 3d, żadnych brudów ani nic, tylko uwypuklenie bryły. Dorobiłem też brakujące śmiecie. Teraz muszę poczekać aż oleje podeschną, żeby móc zrealizować mój straszliwy plan względem części podwodnej Z okazji Dnia Św Patryka: WIELKIE JOŁ Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Marca 2016 Autor Share Napisano 20 Marca 2016 (edytowane) W tak zwanym międzyczasie bojcy zap.... w tartaku, pod czÓjnym okiem Sługusów z TWIERDZY Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Marca 2016 Autor Share Napisano 23 Marca 2016 (edytowane) No ale nie wszyscy na raz... Pułownik Mitrofanow opuścił był stocznię w ważnych sprawach służbowych na kilka dni i patrzcie do czego zdolni są wrogowie, sabotażyści i mordercy na spadochronach. Zapuścili kadłub w kilka dni.... Metoda wydaje sie być obiecująca, choć zdecydowanie lepiej wyglądałoby to na czerwonym antifoul'u, no i na czymś większym Jeszcze trochę sie pobawię kredkami i może coś niecoś olejami, to faza fukawkowa. Co sądzicie TOWARZYSZE i OBYWATELE WSPÓŁMODELARZE ? Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 24 Marca 2016 Share Napisano 24 Marca 2016 No ładne cacko! Czy wrogi element i sabotażyści będą jeszcze działać na niebieskich burtach? Trochę duży kontrast wyszedł pomiędzy nad- i pod- częścią podłodki tej. Teraz zauważyłem - nie kleiłeś owalnych okuć przy kadłubowych otworach cięgien sterów? Okucia (i otwory) powinny być umieszczone symetrycznie po obu stronach rufowej końcówki kadłuba. A'propos kiosku - uśmiechnę się o siatkę za niedługo (jeżeli sprawa jest jeszcze aktualna). Drugie a'propos odnośnie kiosku - nie widzę tego na fotkach - udało się wpasować kiosk tak, aby widoczny był jego kołnierz ze śrubami/nitami na pokładzie? Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Marca 2016 Autor Share Napisano 25 Marca 2016 Oj Marku Marku, a widziałeś żebym ja kiedykolwiek zostawił coś czystego?? Przypatrz się dobrze fotkom, otwory i ich okucia już tam są, a te obłe osłony zrobię jak przykleję same cięgna. Swoją drogą tych osłon to na blaszce jakoś nie widziałem, zrobi się z PVA albo CÓŚ Co do kiosku to wiesz mój był rzeźbiony z polistyrenu i większości chyba je przykrył, choć jak dobrze się przyjrzysz, to cośtam czasem mignie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Marca 2016 Autor Share Napisano 26 Marca 2016 (edytowane) No dobra, zakładam że skoro nie posypały się na mój łysy łeb gromy, znaczy sie podoba Został syf na części nawodnej i olinowanie... Wesołego Jajka i mokrego Dyngusa Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi