gorlock Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 Podoba mnie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 Tylko nie pomaż błotem, bo jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 30 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Dziękuję za pozytywny odzew. Błocka na tony nie będzie. Dodałem paski i mocowania narzędzi - moje uchwyty na pancerzu niestety za bardzo poddawały się przy zakładaniu pasków i wszystkie wymieniłem na fototrawione z zestawu DEF Model 35001A. Paski też są z tego zestawu. Co ciekawe są parciane - mają bardzo fajną fakturę. Dodałem też zacieki z Streaking Grime i Streaking Rust Effect. Zostały już ślady paliwa i oleju. O ile z paliwem problemu nie ma to gdzie poplamić olejem to już jest problem. Liczę na Waszą pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Super Ci ten Świetlik wychodzi - podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Tylko do galerii lepsze fotki - obowiązkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 30 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Bendom, bendom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Pięknie! O pomalowaniu tylnych świateł nie zapomnij przed galerią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 A ludki będą Bo jakby co to ToroModel wypuściło kalkomanie na WP 1940-1946 ( są tam dystyncje,Polandy ,wiewiórki i dużo innych oznak).Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 30 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Tylne światła są pomalowane - lewe góra czerwona. Ludki jak najbardziej będą, Będę robił pierwszy raz i ma m nadzieję, że wyjdą ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 Dziś zakończyłem bambetle. Przy okazji finalnego montażu wpadłem na pomysł żeby czołgistom w gardle nie zaschło no i celność się poprawiła (w strzelectwie oczywiście w małej dawce alkohol jest traktowany jak doping) Zostały pigmenty, podwozie i będzie FINAŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Wygląda ekstra ale chyba za grube te liny do mocowania bambetli, na zdjęciach wygląda jakby miały grubość szyjki butelki, podobną do lin cholowniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 Ok. Zrobię cieńsze liny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Te sieci rybackie też słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 Te sieci rybackie też słabe. Ponieważ? Zrobione są z gazy, która na naszych i obcojęzycznych forach jest polecana jako najlepsza. Znasz lepszy sposób? Ta co zrobiłem wygląda tak samo ja produkt Verlinden (tak wiem, że to nie Dragon więc musi być do kitu...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 3 Maja 2016 Autor Share Napisano 3 Maja 2016 Lina została wymieniona na linkę - wersja ostateczna. Ale dalej będę szukał czegoś co nie ma tylu włosków - poliester jednak się włoskuje "sieci rybackie" zostały i nie mam zamiaru ich zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterrrxd Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 Jak dla mnie jest świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterpanzer Napisano 5 Maja 2016 Share Napisano 5 Maja 2016 Myślałeś o nici chirurgicznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 5 Maja 2016 Autor Share Napisano 5 Maja 2016 Polecono mi obecną nitkę pociągnąć rozwodnionym wikolem i tak zrobię. Nić chirurgiczna może być dobrym tropem ale pewnie ciężko dostępnym dla śmiertelnika (obojętnie jak to zabrzmi). Dobrym tropem jest też dratwa szewska i linki wędkarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 5 Maja 2016 Share Napisano 5 Maja 2016 Nici chirurgiczne jak najbardziej dostępne dla "zwykłych śmiertelników" - sklepy z zaopatrzeniem medycznym - stacjonarne i netowe. Pewnie są różne ale ta którą miałem była baaaardzo cienka, czarna i niemożliwa do pomalowania przy pomocy akryli i olejów które akurat miałem. Dratwa z kolei wydaje się zbyt "kosmata". Cieńsze linki wydają się o wiele lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 5 Maja 2016 Autor Share Napisano 5 Maja 2016 Można powiedzieć, że Sherman skończony. Będą jeszcze figuranci i założone anteny. Zapraszam do galerii Można powiedzieć, że Sherman skończony. Będą jeszcze figuranci i założone anteny. Zapraszam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi