LukaszM Napisano 27 Stycznia 2016 Share Napisano 27 Stycznia 2016 Draken w malowaniu specjalnym. Model wzbogacony o blachy Edka. Zestaw bardzo fajny - dobrze spasowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 27 Stycznia 2016 Share Napisano 27 Stycznia 2016 Meget imponerende. Tillykke! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Stycznia 2016 Share Napisano 27 Stycznia 2016 Bardzo mi się podoba, malowanie takie polskie, patriotyczne bardzo. Fajnie wyszedł Ci ten preshading, bardzo mocny ale ładnie podkreśla wszystkie panele. No podoba mi się, przyczepiam się tylko, jak poprzednio, do marnych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszM Napisano 27 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2016 Tak Gerd. Solo. Polskie bardzo... Coś się tych zdjęć czepił? Albo ja albo Ty potrzebuje lepszego okulisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Stycznia 2016 Share Napisano 27 Stycznia 2016 Przepalone, nie widać detali, wszystko z dużej odległości. Jak na mój gust są marne po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszM Napisano 27 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2016 No może 3 pierwsze trochę za jasne. Ok. Ale reszta... chociaż ja tam na fotografi się nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 27 Stycznia 2016 Share Napisano 27 Stycznia 2016 Miło oglądać takie modele, dla mnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 27 Stycznia 2016 Share Napisano 27 Stycznia 2016 Bardzo ładny Solo, ty sobie sprawdź ustawienia monitora.... albo faktycznie okularów U mnie wszystko widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VDR Napisano 27 Stycznia 2016 Share Napisano 27 Stycznia 2016 Bardzo ładny Solo, ty sobie sprawdź ustawienia monitora.... albo faktycznie okularów U mnie wszystko widać eee pierwsze 2 foty mają faktycznie przepalone skrzydła ;p To austriackie malowanie to jakies kalki zestawowe czy dodatki czy całość to ręczna robota ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 27 Stycznia 2016 Share Napisano 27 Stycznia 2016 Hehe Solo weź sznikersa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitzaaa Napisano 27 Stycznia 2016 Share Napisano 27 Stycznia 2016 Piękności! Mam jedno pytanie, nie napastliwie :-), czy ten czerwony na płatowcu to nie powinien być taki sam jak na rondlach, bo chyba się trochę różni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 27 Stycznia 2016 Share Napisano 27 Stycznia 2016 - do wywalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszM Napisano 28 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2016 VDR, całość to zestaw od Revella. Wzbogacony o blaszki Edka. A kokarda może i powinna być w takim samym kolorze. Prawie jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 28 Stycznia 2016 Share Napisano 28 Stycznia 2016 Kolory kolorkami ale zgranie linii podziału kolorków na spodzie kadłuba z malowaniem zbiorników podwieszanych to chyba mission imposible Tak czy inaczej ładny szwed w patriotycznie austriackim malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszM Napisano 28 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2016 Zdjecie pod odpowiednim kątem mogloby zalatwić sprawę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitzaaa Napisano 28 Stycznia 2016 Share Napisano 28 Stycznia 2016 Piękności! Mam jedno pytanie, nie napastliwie :-), czy ten czerwony na płatowcu to nie powinien być taki sam jak na rondlach, bo chyba się trochę różni... A kokarda może i powinna być w takim samym kolorze. Prawie jest ;) http://www.airliners.net/photo/Austria---Air/Saab-J35Oe-Draken/0886002/L/ No i miodzio! Wszystko w temacie kolorów. Bardzo ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 28 Stycznia 2016 Share Napisano 28 Stycznia 2016 Zarąbiiiiisty... Ale ja nie jestem obiektywny bo latam SaaB-em na codzień... Po drogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi