Flachenty Napisano 3 Marca 2016 Autor Share Napisano 3 Marca 2016 Ale Ci ktoś zbabrał robotę. Ja bym lepsze zrobił Powiedział twórca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat28 Napisano 3 Marca 2016 Share Napisano 3 Marca 2016 Zapiera dech w piersiach. Jednej rzeczy nie łapię i proszę o wyjaśnienie. Jak zrobiliście „szkiełka odblaskowe”? … … Czy struktura „plaster miodu” jest wytrawiona, czy to inny materiał? Jest wytrawiona w blaszce wysokoniklowej 0,15mm. Swoją drogą, nie sądziłem ze będzie tak dobrze widoczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 3 Marca 2016 Share Napisano 3 Marca 2016 Dobra, karty na stół, wprowadzaj to do produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 3 Marca 2016 Share Napisano 3 Marca 2016 … Czy struktura „plaster miodu” jest wytrawiona, czy to inny materiał?Jest wytrawiona w blaszce wysokoniklowej 0,15mm.… Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat28 Napisano 3 Marca 2016 Share Napisano 3 Marca 2016 Dobra, karty na stół, wprowadzaj to do produkcji Obserwuj Martolę i nowości Toro-Model. Niebawem się pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 3 Marca 2016 Share Napisano 3 Marca 2016 Dobra, karty na stół, wprowadzaj to do produkcji Obserwuj Martolę i nowości Toro-Model. Niebawem się pojawi. A do czerwca da rade chociaż 2 sztuki? 2S1 bym ozdobił na konkurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat28 Napisano 3 Marca 2016 Share Napisano 3 Marca 2016 Dobra, karty na stół, wprowadzaj to do produkcji Obserwuj Martolę i nowości Toro-Model. Niebawem się pojawi. A do czerwca da rade chociaż 2 sztuki? 2S1 bym ozdobił na konkurs Myślę że jeszcze w marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 3 Marca 2016 Share Napisano 3 Marca 2016 Myślę że jeszcze w marcu Elegancko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 3 Marca 2016 Share Napisano 3 Marca 2016 Tomek jak kleisz głównie Polaków, to zainwestuj i bierz od razu całą paczkę , bo to rozejdzie się nawet nie będziesz wiedział kiedy (kupiłem kiedyś kalki gałek ocznych z Archera było ich tam coś ze 160 szt. zrobiłem 3 dioramy i po oczach ) pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 3 Marca 2016 Share Napisano 3 Marca 2016 Tomek jak kleisz głównie Polaków, to zainwestuj i bierz od razu całą paczkę No chyba trzeba będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 4 Marca 2016 Share Napisano 4 Marca 2016 Czapki z głów! Piękna robota. Czy jest szansa na zdobycie takich znaków priorytetu? Pewnie nie tylko ja jestem zainteresowany. Dołączam do "zainteresowanych"... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 4 Marca 2016 Share Napisano 4 Marca 2016 Pilnie śledzę relację modernizacji i bardzo mi się podoba, zwłaszcza elekt odblaskowości ale Kolega pozwoli słówko sprostowanka: Wymyśliłem sobie, że znaki priorytetu drogowego (...) To nie jest żaden "priorytet drogowy" tylko oznakowanie pojazdu specjalnego, zalecam jeśli nie cały dokument: Dz.U.2005.116.974 ROZPORZĄDZENIE MINISTRÓW OBRONY NARODOWEJ ORAZ SPRAW WEWNĘTRZNYCH I ADMINISTRACJI z dnia 9 czerwca 2005 r. w sprawie warunków technicznych pojazdów specjalnych i pojazdów używanych do celów specjalnych Sił Zbrojnych Rzeczypospolitej Polskiej (Dz. U. z dnia 29 czerwca 2005 r.) http://www.abc.com.pl/du-akt/-/akt/dz-u-05-116-974 - nie jest długi to przynajmniej załącznik nr3. (trzeba kliknąć "wzór") lub: http://www.abc.com.pl/image/image_gallery?img_id=77305777 Dziękuję za uwagę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 4 Marca 2016 Autor Share Napisano 4 Marca 2016 Ja w wojsku byłem w latach 90-tych i wtedy to się nazywało priorytet drogowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 4 Marca 2016 Share Napisano 4 Marca 2016 Oj przyjęło się ogólnie mówić o tym "priorytet drogowy" to chyba nie ma nic w tym złego żeby mu taki przydomek nadać Ktoś przeciwko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 5 Marca 2016 Autor Share Napisano 5 Marca 2016 Przymiarka do podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 5 Marca 2016 Share Napisano 5 Marca 2016 Te płyty to wyrób Eureki XXL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 5 Marca 2016 Autor Share Napisano 5 Marca 2016 Dokładnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 5 Marca 2016 Autor Share Napisano 5 Marca 2016 ciąg dalszy podstawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 He he he, deseczka pokaźna i wygląda przy tych płytach jakby na wymiar robiona Ładnie się prezentuje zdolnyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozu741 Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Hmmmm.... To mój drugi post, bo jestem raczej oglądaczem.... Ale gratuluję umiejętności.... To prawdziwy petek... A swoją dokumentację zdjęciową petka z Czarnego to chyba schowam głęboko, bo raczej modelarstwo nie dla mnie.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Może się doczekamy oficjalnego modelu Twardziela ;-) Trumpek klepie co chwile jakieś wersje T-72, wiec kto wie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 7 Marca 2016 Share Napisano 7 Marca 2016 Podstawaka za bardzo kontrastowa. Nie wygląda dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 7 Marca 2016 Share Napisano 7 Marca 2016 Coś pięknego, swietna robota i bardzo pouczający warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 7 Marca 2016 Autor Share Napisano 7 Marca 2016 Dzięki Panowie Dziś troszkę zbliżeń (co pokazało parę niedoróbek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Marca 2016 Share Napisano 9 Marca 2016 Nie narzekaj. Wygląda jak prawdziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi