Flachenty Napisano 3 Marca 2016 Autor Napisano 3 Marca 2016 Ale Ci ktoś zbabrał robotę. Ja bym lepsze zrobił Powiedział twórca Cytuj
tomcat28 Napisano 3 Marca 2016 Napisano 3 Marca 2016 Zapiera dech w piersiach. Jednej rzeczy nie łapię i proszę o wyjaśnienie. Jak zrobiliście „szkiełka odblaskowe”? … … Czy struktura „plaster miodu” jest wytrawiona, czy to inny materiał? Jest wytrawiona w blaszce wysokoniklowej 0,15mm. Swoją drogą, nie sądziłem ze będzie tak dobrze widoczna Cytuj
Tomek Mroczkowski Napisano 3 Marca 2016 Napisano 3 Marca 2016 Dobra, karty na stół, wprowadzaj to do produkcji Cytuj
kjp_a_man Napisano 3 Marca 2016 Napisano 3 Marca 2016 … Czy struktura „plaster miodu” jest wytrawiona, czy to inny materiał?Jest wytrawiona w blaszce wysokoniklowej 0,15mm.… Dziękuję. Cytuj
tomcat28 Napisano 3 Marca 2016 Napisano 3 Marca 2016 Dobra, karty na stół, wprowadzaj to do produkcji Obserwuj Martolę i nowości Toro-Model. Niebawem się pojawi. Cytuj
Tomek Mroczkowski Napisano 3 Marca 2016 Napisano 3 Marca 2016 Dobra, karty na stół, wprowadzaj to do produkcji Obserwuj Martolę i nowości Toro-Model. Niebawem się pojawi. A do czerwca da rade chociaż 2 sztuki? 2S1 bym ozdobił na konkurs Cytuj
tomcat28 Napisano 3 Marca 2016 Napisano 3 Marca 2016 Dobra, karty na stół, wprowadzaj to do produkcji Obserwuj Martolę i nowości Toro-Model. Niebawem się pojawi. A do czerwca da rade chociaż 2 sztuki? 2S1 bym ozdobił na konkurs Myślę że jeszcze w marcu Cytuj
Tomek Mroczkowski Napisano 3 Marca 2016 Napisano 3 Marca 2016 Myślę że jeszcze w marcu Elegancko! Cytuj
Adams M1A1 Napisano 3 Marca 2016 Napisano 3 Marca 2016 Tomek jak kleisz głównie Polaków, to zainwestuj i bierz od razu całą paczkę , bo to rozejdzie się nawet nie będziesz wiedział kiedy (kupiłem kiedyś kalki gałek ocznych z Archera było ich tam coś ze 160 szt. zrobiłem 3 dioramy i po oczach ) pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj
Tomek Mroczkowski Napisano 3 Marca 2016 Napisano 3 Marca 2016 Tomek jak kleisz głównie Polaków, to zainwestuj i bierz od razu całą paczkę No chyba trzeba będzie Cytuj
rhinoceros Napisano 4 Marca 2016 Napisano 4 Marca 2016 Czapki z głów! Piękna robota. Czy jest szansa na zdobycie takich znaków priorytetu? Pewnie nie tylko ja jestem zainteresowany. Dołączam do "zainteresowanych"... Pozdrawiam. Cytuj
Gerd Napisano 4 Marca 2016 Napisano 4 Marca 2016 Pilnie śledzę relację modernizacji i bardzo mi się podoba, zwłaszcza elekt odblaskowości ale Kolega pozwoli słówko sprostowanka: Wymyśliłem sobie, że znaki priorytetu drogowego (...) To nie jest żaden "priorytet drogowy" tylko oznakowanie pojazdu specjalnego, zalecam jeśli nie cały dokument: Dz.U.2005.116.974 ROZPORZĄDZENIE MINISTRÓW OBRONY NARODOWEJ ORAZ SPRAW WEWNĘTRZNYCH I ADMINISTRACJI z dnia 9 czerwca 2005 r. w sprawie warunków technicznych pojazdów specjalnych i pojazdów używanych do celów specjalnych Sił Zbrojnych Rzeczypospolitej Polskiej (Dz. U. z dnia 29 czerwca 2005 r.) http://www.abc.com.pl/du-akt/-/akt/dz-u-05-116-974 - nie jest długi to przynajmniej załącznik nr3. (trzeba kliknąć "wzór") lub: http://www.abc.com.pl/image/image_gallery?img_id=77305777 Dziękuję za uwagę... Cytuj
Flachenty Napisano 4 Marca 2016 Autor Napisano 4 Marca 2016 Ja w wojsku byłem w latach 90-tych i wtedy to się nazywało priorytet drogowy. Cytuj
Tomek Mroczkowski Napisano 4 Marca 2016 Napisano 4 Marca 2016 Oj przyjęło się ogólnie mówić o tym "priorytet drogowy" to chyba nie ma nic w tym złego żeby mu taki przydomek nadać Ktoś przeciwko? Cytuj
Mitrandir Napisano 6 Marca 2016 Napisano 6 Marca 2016 He he he, deseczka pokaźna i wygląda przy tych płytach jakby na wymiar robiona Ładnie się prezentuje zdolnyś Cytuj
mrozu741 Napisano 6 Marca 2016 Napisano 6 Marca 2016 Hmmmm.... To mój drugi post, bo jestem raczej oglądaczem.... Ale gratuluję umiejętności.... To prawdziwy petek... A swoją dokumentację zdjęciową petka z Czarnego to chyba schowam głęboko, bo raczej modelarstwo nie dla mnie.... Pozdrawiam Cytuj
hypnos82 Napisano 6 Marca 2016 Napisano 6 Marca 2016 Może się doczekamy oficjalnego modelu Twardziela ;-) Trumpek klepie co chwile jakieś wersje T-72, wiec kto wie ;-) Cytuj
spiton Napisano 7 Marca 2016 Napisano 7 Marca 2016 Podstawaka za bardzo kontrastowa. Nie wygląda dobrze. Cytuj
jaxiu Napisano 7 Marca 2016 Napisano 7 Marca 2016 Coś pięknego, swietna robota i bardzo pouczający warsztat Cytuj
Flachenty Napisano 7 Marca 2016 Autor Napisano 7 Marca 2016 Dzięki Panowie Dziś troszkę zbliżeń (co pokazało parę niedoróbek ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi