K.Barcz Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 Takie oto wybrałem sobie malowanie. Dodam, że nikt nie robi kalkomanii, więc uruchomiłem program graficzny i narysowałem maski plus drobne kalki. ( dziękuje Grzesiu ) Oto efekt moich prac. Tu pokazana faza malowania napisów i ognia z szablonów. I galeria I wystartował Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ministersan Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 Rewelacyjne malowanie. Mnie jeszcze podoba się to białe z ptakiem. Pomysł na podstawkę też mi się podoba. A jak ze składalnością zestawu Rodena? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Świetny model i galeria! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikolaj75 Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Zdecydowanie szkoda, że nie prowadzisz bieżących warsztatów. Pomysły na budowę i malowanie z pewnością znalazłyby wielu zainteresowanych. Temat nietypowy i tradycyjnie ładnie wykonany. Bardzo lubię tego rodzaju rzadkie tematy. Z uwag - za mały kontrast czerwieni na ogonie, na niektórych zdjęciach z zasadzie niewidoczny. Nadto nie przekonuje mnie pomysł na śmigło. W kontekście "rozmytego" pasa pod Phantomem to jakby krok w tył. Niemniej model bardzo dobry. Pozdrawiam :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Bardzo lubie tego Pilatuska !! Swietnie wymyslona dioramka, piękny model, tylko to śmigło mogło być lepsze. Ja bym zrobił na silniczku, i włączał bym sobie od czasu do czasu ,-)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Reflect Posted February 15, 2016 Super Moderator Share Posted February 15, 2016 Super robota! Zapraszamy na front ;-) pozdrawiam Christian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Bardzo ładny. __________________________________________________________________________________________ Na warsztacie: MiG-27 - Academy 1/72 - Ukończony F-105D - Trumpeter 1/72 + zoom - Eduard 1/72 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Fantastyczne ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Trzeba powiedzieć prawdę niepodważalną. Budowa dioramy/scenki lotniczej wymaga wizji. Postawienie nawet najlepszego modelu samolotu na kawałku lotniska czyni go zwyczajnym. Jednak by temat pokazać w sposób niebanalny potrzeby jest pomysł będący w zasadzie kluczem i dobry model. Tu mamy komplet. Gratuluję pięknego modelu, zazdroszczę błyskotliwego umysłu i powalającego efektu. BRAWO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Barcz Posted February 19, 2016 Author Share Posted February 19, 2016 Dzięki wielkie za słowa pochwały. Model na żywo będzie w Bytomiu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LucasKeller Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Jedna z najlepszych a na pewno najciekawszych dioram jakie widziałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts