K.Barcz Napisano 7 Lutego 2016 Share Napisano 7 Lutego 2016 Takie oto wybrałem sobie malowanie. Dodam, że nikt nie robi kalkomanii, więc uruchomiłem program graficzny i narysowałem maski plus drobne kalki. ( dziękuje Grzesiu ) Oto efekt moich prac. Tu pokazana faza malowania napisów i ognia z szablonów. I galeria I wystartował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 7 Lutego 2016 Share Napisano 7 Lutego 2016 Rewelacyjne malowanie. Mnie jeszcze podoba się to białe z ptakiem. Pomysł na podstawkę też mi się podoba. A jak ze składalnością zestawu Rodena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 8 Lutego 2016 Share Napisano 8 Lutego 2016 Świetny model i galeria! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 8 Lutego 2016 Share Napisano 8 Lutego 2016 Zdecydowanie szkoda, że nie prowadzisz bieżących warsztatów. Pomysły na budowę i malowanie z pewnością znalazłyby wielu zainteresowanych. Temat nietypowy i tradycyjnie ładnie wykonany. Bardzo lubię tego rodzaju rzadkie tematy. Z uwag - za mały kontrast czerwieni na ogonie, na niektórych zdjęciach z zasadzie niewidoczny. Nadto nie przekonuje mnie pomysł na śmigło. W kontekście "rozmytego" pasa pod Phantomem to jakby krok w tył. Niemniej model bardzo dobry. Pozdrawiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 15 Lutego 2016 Share Napisano 15 Lutego 2016 Bardzo lubie tego Pilatuska !! Swietnie wymyslona dioramka, piękny model, tylko to śmigło mogło być lepsze. Ja bym zrobił na silniczku, i włączał bym sobie od czasu do czasu ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 15 Lutego 2016 Super Moderator Share Napisano 15 Lutego 2016 Super robota! Zapraszamy na front ;-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Lutego 2016 Share Napisano 16 Lutego 2016 Bardzo ładny. __________________________________________________________________________________________ Na warsztacie: MiG-27 - Academy 1/72 - Ukończony F-105D - Trumpeter 1/72 + zoom - Eduard 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 16 Lutego 2016 Share Napisano 16 Lutego 2016 Fantastyczne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 19 Lutego 2016 Share Napisano 19 Lutego 2016 Trzeba powiedzieć prawdę niepodważalną. Budowa dioramy/scenki lotniczej wymaga wizji. Postawienie nawet najlepszego modelu samolotu na kawałku lotniska czyni go zwyczajnym. Jednak by temat pokazać w sposób niebanalny potrzeby jest pomysł będący w zasadzie kluczem i dobry model. Tu mamy komplet. Gratuluję pięknego modelu, zazdroszczę błyskotliwego umysłu i powalającego efektu. BRAWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.Barcz Napisano 19 Lutego 2016 Autor Share Napisano 19 Lutego 2016 Dzięki wielkie za słowa pochwały. Model na żywo będzie w Bytomiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LucasKeller Napisano 21 Lutego 2016 Share Napisano 21 Lutego 2016 Jedna z najlepszych a na pewno najciekawszych dioram jakie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi