K.Barcz Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Dawno, dawno temu jak jeszcze Arnold był młody (albo wyglądał młodziej) zrobiono taki film. To była fajna komedia sensacyjna, a scena z Harrierm do zobaczenia jest wciąż dostępna na YouTube. Mój model też odczekał wiele lat . Jest to model starej Hasegawy z kalkami , które niestety już się rozpadały podczas klejenia, było nieco walki. Trzeba dodać, że figurki powstały z rożnych zestawów, podczas prac były cięte rączki , nóżki i główki jak w niskobudżetowym horrorze.wrrr Oto efekt mojej pracy, scena finałowa... Najpierw fotki z filmu i studia podczas kręcenia sceny. I mój odpowiednik a tak wygląda podstawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Ładnie ci to wszystko wyszło. Ode mnie masz + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Scena legendarna, jedna z najfajniejszych scen akcji jakie widziałem. Pomysł na dioramkę też fajny, zdjęcie wyszło super. Niestety, sam model nie powala, pomalowany bez żadnych prób cieniowania, zróżnicowania powierzchni, zero washa, nic. Efekt dymy z Sidewindera tez z deczko nieprzekonujący. No ale trzeba przyznać, że na tle panoramy Miami to wszystko jakoś tak nie rzuca się w oczy. Tak więc brawo za pomysł, niestety sam model - w moim mniemaniu - słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Super pomysł. Brawo! Właśnie dla takich prac warto się w to bawić. CZAD! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Fajna diorama jak i pomysł na jej wykonanie Podoba się Gratulacje za wytrwałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 11 Marca 2016 Share Napisano 11 Marca 2016 Bardzo fajny pomysł... hehe Figureczki sam ciosałeś? Chętnie bym zobaczył zdjęcia detali samych figurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 11 Marca 2016 Share Napisano 11 Marca 2016 Realizacja i wykonanie! super! Za pierwszym razem przeglądałem na lapku gdzie miałem jasność ekranu zmniejszoną i byłem pewny ,że kolejne obrazki pochodzą z filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Napisano 13 Marca 2016 Share Napisano 13 Marca 2016 Super model. Widziałem na żywo w Bytomiu i jestem pod wrażeniem Prezentuje się pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 18 Marca 2016 Share Napisano 18 Marca 2016 Widziałem na żywca w Bytomiu. W realu wygląda dużo lepiej niż na fotach. Mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 18 Marca 2016 Share Napisano 18 Marca 2016 To prawda: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zs Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Brawo za pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes69 Napisano 30 Marca 2016 Share Napisano 30 Marca 2016 Wielkie brawa należą Ci się za pomysł, banan na gębie od ucha do ucha murowany Do filmu mam sentyment więc moja opinia nie będzie obiektywna, ale chyba o to w modelarstwie chodzi, prawda? Się podoba się. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi