PabloA Napisano 15 Marca 2016 Share Napisano 15 Marca 2016 Witam, Chciałbym zaprezentować mój niedawno skończony model rozrywkowy, zrobiony prosto z pudełka bez jakiegokolwiek wkładu własnego i patrzenia się na oryginał Trochę kłopotu sprawiły kalki, które nie były w najlepszym stanie. Malowany farbami Gunze H. Kto był w Bytomiu to miał okazję zobaczyć na własne oczy ;) pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 15 Marca 2016 Share Napisano 15 Marca 2016 Biorąc pod uwagę mikroskopijną skalę, to model wygląda znakomicie. Brakuje mi odrobinę wyraźniejszych śladów eksploatacji, ale i tak to piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 Jesteś zbyt skromny. Widziałem na żywo. Bardzo udana praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin94 Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 Powiem ci ze byłem w Bytomiu i widziałem ten model i jest świetny. Po obejrzeniu(na Modelworku oczywiście) modelu wszedłem na jego instrukcje i powiem ci ze jest super zrobiony( jak na tą skale). Tylko zastanawia mnie jedna rzecz a mianowicie jak zrobiłeś wersje z zamkniętym podwoziem, bo w instrukcji jakoś tej wersji nie ma (jest tylko wersja z otwartym podwoziem, może źle patrzyłem).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 Model bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 16 Marca 2016 Autor Share Napisano 16 Marca 2016 Dziękuję, cieszę się bardzo że model się podoba Powiem ci ze byłem w Bytomiu i widziałem ten model i jest świetny. Po obejrzeniu(na Modelworku oczywiście) modelu wszedłem na jego instrukcje i powiem ci ze jest super zrobiony( jak na tą skale). Tylko zastanawia mnie jedna rzecz a mianowicie jak zrobiłeś wersje z zamkniętym podwoziem, bo w instrukcji jakoś tej wersji nie ma (jest tylko wersja z otwartym podwoziem, może źle patrzyłem).Pozdrawiam Faktycznie model jest bardzo dobrze zrobiony, wymaga tylko odrobinki szpachli. A co do instrukcji to nie jest tam pokazane jak to zrobić bo chyba nie jest to konieczne tym bardziej, że Revell bardzo uprościł całą sprawę robiąc pokrywy wnęk jako jedną całość i aby zrobić je w pozycji otwartej to trzeba je porozcinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek1983 Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 Cześć Pablo, model ładnie się prezentuje, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 Bardzo ładny Jakiś czas temu mocno na niego chorowałem, ale nie można mieć wszystkiego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 18 Marca 2016 Share Napisano 18 Marca 2016 Wygląda bardzo atrakcyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 19 Marca 2016 Share Napisano 19 Marca 2016 Bez spinki i napinki wszystko wychodzi lepiej. Super modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi