Mirek66 Napisano 19 Marca 2016 Share Napisano 19 Marca 2016 Witam . Jakoś udało mi się zakończyć prace nad tym modelem , jest bez podstawki gdyż nie wiem jeszcze czy będzie stał na drodze czy w polu Fotki wyszły mi chyba trochę za jasne ale ostatnie były przy ciemne to i tak zostaje . Z modelu jestem zadowolony iż go doprowadziłem do galerii jak i resztę zaczętych projektów . To tyle pisania zapraszam do oglądania oraz wyrażania swoich opinii . Pozdrawiam Mirek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 19 Marca 2016 Share Napisano 19 Marca 2016 Bardzo dobry, a kamo maskowane czy z ręki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 19 Marca 2016 Share Napisano 19 Marca 2016 Naprawdę ładnie się to prezentuje, dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 19 Marca 2016 Share Napisano 19 Marca 2016 Dla mnie bomba! Malowanie wyszło bardzo fajnie. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 19 Marca 2016 Autor Share Napisano 19 Marca 2016 Podziękował koledzy kamo maskowałem niebieską plasteliną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 20 Marca 2016 Share Napisano 20 Marca 2016 Robi wrażenie, bardzo dobry model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 20 Marca 2016 Share Napisano 20 Marca 2016 Ładny. Pozdrawiam, Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Dla mnie rewelacja, podobal mi sie juz bardzo w warsztacie po tym jak dostal washa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Bardzo ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Wszystko już powiedzieli albo prawie wszystko... A nie myślałeś, Mirku, aby bardziej go przykurzyć i zapuścić miejscami jasnym washem? Podziwiam i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 21 Marca 2016 Autor Share Napisano 21 Marca 2016 Dziękuje koledzy . miło mi że się podoba Robercie kurzyć nie chciałem mocniej a wash jasny próbowałem na zielonym i jakoś mi zbyt spłaszczał detal , być może tylko mi sie tak wydawało ale poprawiłem go na ciemniejszy . Mam złożona 90 ze spychem to tą chyba mocniej spracuje Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Nie ma co się rozpisywać, jaki Wład jest, każdy widzi. Klasa i tyle. Detale i detaliki aż krzyczą żeby na nie patrzeć. No i w ogóle nie widać, że to gwiazdka. Brawo. Mirek, co to za "sprężynkowe" przewody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 21 Marca 2016 Super Moderator Share Napisano 21 Marca 2016 Mnie tez bardzo sie posoba Twoja praca! Chylę czoła! Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 22 Marca 2016 Autor Share Napisano 22 Marca 2016 Dzięki koledzy ,FAHR są to koszulki ze struny a wśrodku 0,2 mm drucik cynowy aby można było dobrze układać je . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Marca 2016 Share Napisano 26 Marca 2016 Świetny model Mirku, bardzo dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi