Seb Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 (edytowane) Cyber-Hobby nr kat. 61 + Aber, Friulmodel, Voyager. Malowany Tamką i Gunze, koniec z hiszpańskimi wynalazkami. Model przedstawia wóz 331 z Schwere SS-Panzer-Abteilung 101, Francja, lato 44'. Edytowane 14 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 Bardzo ladny i bardzo za czysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 i bardzo za czysty. i pewnie masz na to jakieś kwity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 i bardzo za czysty. i pewnie masz na to jakieś kwity Czysty i ładny. .pewnie jest przed poradą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 Bardzo ladny i bardzo za czysty. Pozwole sobie dzisiaj rozwinac wczorajsza mysl. Model naprawde ladny, nie jakis styrany, ale widac ze juz swoje sie napracowal, co do tej przesadnej czystosci jak dla mnie poprostu bije po oczach ta czern bandazy na kolach, widac ze cos tam pigmentami robiles przy kolach, ale chyba fixer miejscami zmyl za wiele, za to przyznam ze fajnie wyglada praca z olejami jaka wykonales, gora wiezy wyglada swietnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 Jeśli się nie mylę, to ten model przedstawia Tygrysa z początku walk w Normandii i jego subtelne przykurzenie jest tu jak najbardziej odpowiednie :s Mi się bardzo podoba, chciałbym żeby mój wyszedł podobnie :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 30 Marca 2016 Share Napisano 30 Marca 2016 Fajny, czysty ale dobrze wygląda. Podoba mi się to srebrne przetarcie na łopacie. Tylko te plastikowe zapinki trochę grube, poza tym nie ma się czego czepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Marca 2016 Share Napisano 30 Marca 2016 Świetne kolory - możesz napisać jakie to numery i czy pamiętasz jak je rozjaśniałeś? Elegancki Tygrys wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 30 Marca 2016 Autor Share Napisano 30 Marca 2016 Dzięki za opinie. Świetne kolory - możesz napisać jakie to numery i czy pamiętasz jak je rozjaśniałeś? Też bardzo podoba mi się kolorystycznie, a farby to akryle: Tamiya, brąz XF 64, żółty XF 60 i zielony Gunze H405. Kolory mieszane na oko z białą Tamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 30 Marca 2016 Share Napisano 30 Marca 2016 Pisze jako osba prywatna, zeby nie bylo... Mi sie podoba a przede wszystkim jestem pewien ze merytoryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 30 Marca 2016 Share Napisano 30 Marca 2016 Podoba się. Bardzo fajnie pomalowany. Zdaje się, że już wiem co wyciągnę z szafy po zakończeniu SU122. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pho Napisano 1 Kwietnia 2016 Share Napisano 1 Kwietnia 2016 nigdy nie widziałem tak zaj*******o tygrysa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 1 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2016 nigdy nie widziałem tak zaj*******o tygrysa! Prima aprilis po radomsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 1 Kwietnia 2016 Share Napisano 1 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 1 Kwietnia 2016 Share Napisano 1 Kwietnia 2016 malowanko pierwsza klasa, bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 1 Kwietnia 2016 Share Napisano 1 Kwietnia 2016 Bardzo fajny, aż mam ochotę tygrysa zrobić kolejnego, z ciekawości zapytam ,ile już masz na półce gotowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 2 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2016 Dziękuję Panowie. z ciekawości zapytam ,ile już masz na półce gotowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 2 Kwietnia 2016 Share Napisano 2 Kwietnia 2016 Myślałem że to trąci nudą ale przyznam szczerze że ta fotka zmieniła mój pogląd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Kwietnia 2016 Share Napisano 2 Kwietnia 2016 I nawet jakiś rusek się przypętał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi