VDR Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Model zakupiony, żywica też... Idę w tę stronę... Czyżby to była zapowiedź modelu dla Hani? Dokładnie... spontaniczna inspiracja 3-latki... Z różem to mi się to kojarzy: Gdzies nawet mi sie przewinął model zrobiony z tym "malowaniem" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Mandrivecs, a może zamiast samochodzika zlepisz uroczego tanka z GirlsUndPanzer? http://www.hobby-shop.jp/index.php?dispatch=products.view&product_id=12550&sl=EN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Nietsety JF-17 thunder w pakistanskim malowaniu jest niedostepny, ale za to będzie ...ale w Japońskim malowanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Brawo, piękna maszyna. A jak to podepniesz pod letni temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Izrael to wiadomo, że pustynia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Coś się wymyśli. Może ktoś podpowie coś... ...Kraj kwitnącej wiśni, lody wiśniowe w gorący letni dzień Koniec końców latał cały rok więc pewnie "w oczekiwaniu na pilota w gorący lipcowy poranek" też będzie odpowiednią interpretacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Wykorzystaj słoneczko na oznakowaniu japońskiego samolotu. No bo to chyba jest słoneczko, prawda? "Raising sun" i te sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Tak to kółko, same jak i z promieniami jak we fladze marynarki japońskiej, symbolizuje Wschodzące słońce. Piękny i słoneczny kraj i pomimo teoretycznego braku armii ma niezłe wyposażenie sił obrony. A malowania okolicznościowe ich F-15 to poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Oj racja. Ja wczoraj zdobyłem kalkomanie do takiego malowania: Zrobię sobie na tej podstawie maski do tego smoka i zaszaleję z F-15J od GWH. Ale to później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Mam te kalki w 1:72 i złożonego F-15 firmy PLATZ. Czeka tylko na malowanko i kalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 I jak się ta placowa 15 składa? Też mam i będzie okolicznościowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Ja nie narzekam. Mnie się składało dobrze, fajny podział technologiczny. Na pewno lepiej niż Italerka, czy Academy. Jedynie te linie podziału, ale zobaczymy jak wyjdzie po malowaniu. Za cenę, którą ja dałem wziąłbym jeszcze kilka. EDIT: A propo powyższego RF-4E Czy ten kokpit by pasował (oczywiście chodzi o zawartość paneli, itp. , a nie spasowanie ) http://www.mojehobby.pl/products/RF-4B-Phantom-II-HAS-844311.html Bo te blaszki będą chyba ok (cena fajniejsza )? http://www.mojehobby.pl/products/RF-4E-Phantom-II-HAS.html Ktoś może polecić jakieś dysze? Raczej by trzeba dodać - zestawowe takie sobie. No jeśli by były blachy, to jaki fotel? Bo ten zestaw raczej chyba nie? http://www.mojehobby.pl/products/RF-4B-Phantom-II-HAS-1749371.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Chyba wezmę blaszki do Hase, bo wersja odpowiednia, a ze składowaniem zobaczymy. 20 zł można zaryzykować. Fotel z jakiej wersji tu będzie pasował? Model był chyba kiedyś pakowany przez Testor. Na pewno to stary model z "przerytymi" wypukłym liniami na wklęsłe. Ale te wersje to robi chyba tylko Hasegawa jeszcze. Dla mnie najważniejsze były kalki do wersji japońskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Do d... z tym konkursem, tylko wyciąga kasę kieszeni Nie mogłem się powstrzymać i zakupiłem tylko jak uzasadnić malowanie w nawiązaniu do lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2016 tylko jak uzasadnić malowanie w nawiązaniu do lata? Czarnuch z Afryki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 stał na słońcu, kremu z filtrem nie miał i sie zjarał na heban ps: popatrz na daty wykonania 3 zdjęć na dole postu z linka http://www.arcforums.com/forums/air/index.php?showtopic=132477&st=905 I wszystko jasne... Dzięki bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Trudne malowanie wybrałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Trudne malowanie wybrałeś. Ale jakie zaje... fajne Kto nie ryzykuje ten nie wygrywa Jeszcze myślę, bo dwòch nie dam rady, który z dwóch będzie na konkurs - czarny, czy Japończyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2016 No nie, jeśli już to rób Academy, przepiękny model i samoskładalny, po co Ci stres z tym szrotem z Italeri? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Każdy by chciał tylko te młode i ładne, a te starsze i trochę brzydsze też by chciały... ...pòjść na randkę A tak serio to rzeczywiście na konkurs to chyba Academy, szybciej się złoży to będzie więcej czasu na przemyślenia jak rozkminić te malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 19 Kwietnia 2016 Share Napisano 19 Kwietnia 2016 Jak dobrze patrzę to na skanie kalkomani to króliczek nie jest cały tylko trzeba go złożyć z części. Kiedyś chyba Revell wypuścił czrnego Tomcata i tam bez problemów królik na boxarcie, w instrukcji i cały w kalkomanii. A dzisiaj jak widać, że niby nowocześniejsi, a chyba się jednak cofamy. Sprawdzę jeszcze w pdf instrukcji Edka, ale mam problem z otworzeniem tego pliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 19 Kwietnia 2016 Share Napisano 19 Kwietnia 2016 W zimowej edycji modelu do mojego pomysłu zdobyć się nie udało, za to w w tej startuję z tym choć seryjny model z pudełka to nie bd kilka zmian planuje. Mam nadzieję, że nie masz zamiaru zepsuć tej pięknej bryły (i piszę to jako wróg buców poruszających się BMW) jakimś rzucaniem na glebę i innym tzw. Tjuningiem w stylu Szypki i Fściekły... Jak to mówią są gusta i gusta tuningu w stylu ff nie będzie, ale model seryjny nie bd na pewno. Największą zmianą bd koła na inne lub inny wariant pudełkowych. Wysłane z mojego ASUS_Z00ED przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 19 Kwietnia 2016 Share Napisano 19 Kwietnia 2016 Mandrivecs, a może zamiast samochodzika zlepisz uroczego tanka z GirlsUndPanzer?http://www.hobby-shop.jp/index.php?dispatch=products.view&product_id=12550&sl=EN Nie jestem fanem gąsienic, ale zapytam z ciekawości... Czy faktycznie jakaś formacja/załoga pomalowała czołg na różowo..? Gdzie to jeździło..? Czy to tylko taka fanaberia sklejającego..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 19 Kwietnia 2016 Share Napisano 19 Kwietnia 2016 A to nie jest jakaś chińska bajka czasami? Tam nic nie jest normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fabson93 Napisano 19 Kwietnia 2016 Share Napisano 19 Kwietnia 2016 Ten M3 Lee jest wykonany na wzór z bajki japońskiej (mangi i anime ) Girls und Panzer... bajka ta opowiadam o dziewczynach z ogólniaka które chcą wziąć udział w międzyszkolnych zawodach "walki pancernej". To tak w skrócie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi