MichalZ Napisano 31 Marca 2016 Share Napisano 31 Marca 2016 Witam, dziś do zaprezentowania mam niedawno ukończony Shermana Firefly Ic z pancerzem kompozytowym , model firmy Asuka Model (dawna tasca), co do samego zestawu jest bardzo bogaty, w pudełku oprócz samego modelu znajdujemy też sporo dodatków. Model wykonany z zamysłem na pojazd 1 Dywizji Pancernej gen.Maczka ,wzorowałem się na tym zdjęciu Czego nie ma a dojdzie prawdopodobnie jutro, to krótki odcinek z ogniw do pantery na lewy boku między dwoma dodatkowymi płytami . A tak to się prezentuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 31 Marca 2016 Share Napisano 31 Marca 2016 Zacny Sherman. Podoba mi się. I ważne, że polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 31 Marca 2016 Share Napisano 31 Marca 2016 Ja się nie znam i nie bardzo lubię czołgi, ale ten wygląda fajnie. Te gąski na pancerzu to są zapasowe, czy taki jakiś patent z pola walki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 1 Kwietnia 2016 Share Napisano 1 Kwietnia 2016 Śliczny! I już.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 1 Kwietnia 2016 Share Napisano 1 Kwietnia 2016 a nie powinien mieć kamuflażu na lufie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 1 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2016 a nie powinien mieć kamuflażu na lufie? Myślałem by dać białą fale,tym bardziej że takową mam ,zdjęcie jest nie wyraźne i trudno ocenić czy to fala czy po prostu jakiś poblask . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 2 Kwietnia 2016 Share Napisano 2 Kwietnia 2016 Śliczny! I już.... Prawda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Cacany - był bym przegapił. Jedynie co mogę dodać to kalki za dziewicze , ja bym je okurzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 A ja przegapiłem. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Ładna maszyna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 26 Kwietnia 2016 Share Napisano 26 Kwietnia 2016 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi