xmald Napisano 5 Sierpnia 2016 Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Opcja na bogato mówiąc krótko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisz Napisano 6 Sierpnia 2016 Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Baja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 6 Sierpnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Polerów w 3D też nie mam, więc sobie dziergam.... I niestety od jutra tydzień przerwy w pracach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 6 Sierpnia 2016 Share Napisano 6 Sierpnia 2016 I niestety od jutra tydzień przerwy w pracach.... Kurde to słabo bo czasu coraz mniej... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 21 Sierpnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 21 Sierpnia 2016 Nie, nie, nie poddaję się ... W między czasie doszło troszkę dodatków, na niektóre jeszcze czekam ale już wiem, że nie zdążę ich wykorzystać. Nie mniej w użyciu bardzo sympatyczna artyleria od Find Molds oraz troszkę akcesoriów z Shelf Oddity. Swoją drogą pierwszy raz miałem w użyciu wydruki 3D i to co proponują chłopaki z SO jest rewelacyjne Prace w toku - model przygotowany do wstępnego malowania, jeszcze dziś . Zastanawiam się jeszcze nad kolejnością oraz nad najwłaściwszym momentem przyklejenia pokładu... Kilka fotek - stan na teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 21 Sierpnia 2016 Share Napisano 21 Sierpnia 2016 Nie, nie, nie poddaję się ... I tak trzymaj i działaj dalej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 21 Sierpnia 2016 Share Napisano 21 Sierpnia 2016 pięknie.... mniód na moje stare oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 21 Sierpnia 2016 Share Napisano 21 Sierpnia 2016 Dobra robota. Będzie super lotniskowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 21 Sierpnia 2016 Share Napisano 21 Sierpnia 2016 Super to wychodzi, dawaj, dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 22 Sierpnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Maleństwo rośnie i zaczyna pokazywać swoje pazurki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 22 Sierpnia 2016 Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Całkiem fajna deska do prasowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 28 Sierpnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 28 Sierpnia 2016 Walczę - i na nowo widzę światełko w tunelu Z teraz.... A jutro zabawa z olejnymi wykończeniami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 28 Sierpnia 2016 Share Napisano 28 Sierpnia 2016 Dawaj Marcin, dawaj Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 28 Sierpnia 2016 Share Napisano 28 Sierpnia 2016 Roboty jeszcze sporo, ale jeszcze cztery dni, powinieneś zdążyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 28 Sierpnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 28 Sierpnia 2016 Roboty jeszcze sporo, ale jeszcze cztery dni, powinieneś zdążyć.Raczej tak, choć ne w zakresie, który planowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 28 Sierpnia 2016 Share Napisano 28 Sierpnia 2016 Raczej tak, choć ne w zakresie, który planowałem... No ale chyba możesz po konkursie dorobić do planowanego zakresu i dać galerię w okrętach, czy nie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 28 Sierpnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 28 Sierpnia 2016 Raczej tak, choć ne w zakresie, który planowałem... No ale chyba możesz po konkursie dorobić do planowanego zakresu i dać galerię w okrętach, czy nie... Pozdrawiam Powiem ci, że po tej gonitwie to raczej nie będzie mi się chciało już do niego siadać, szczególnie, że część niewykonanego planu nie będzie możliwe do "dorobienia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 28 Sierpnia 2016 Share Napisano 28 Sierpnia 2016 No tak, byłem tylko ciekaw czy jest taka opcja... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisz Napisano 28 Sierpnia 2016 Share Napisano 28 Sierpnia 2016 Nie rezygnuj na Boga !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Dajesz Marcin!!!!! Jak patrze na twoj warsztat to nabiera mnie ochota zeby podlubac przy moim Bismarcku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Dzieki Panowie Wczoraj polozone oleje. Dzis malowanie i montaz drobnicy, olinowanie. Jutro bezbarwny i obowiazkowa galeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 No.... szacunek Masz finisz jak Aśka Jóźwik w Rio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Jutro bezbarwny i obowiazkowa galeria. Super, czekam zatem na galerię Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 30 Sierpnia 2016 "Urodzony w lecie" a "skończony w popłochu" To by było prawie na tyle. Widzę, że jeszcze drobne korekty olejami; jutro lakier i pstry pstryk... Panowie, mam nadzieję, że już nigdy więcej pracy w takim tempie - to nie przynosi nic dobrego modelowi (przynajmniej w moim przypadku). Wiele rzeczy zrobiłbym inaczej, w niektórych miejscach nie byłoby uproszczeń. Nie mniej wykonany projekt dał mi nowe doświadczenia w zakresie projektowania blach, malowania itd. Generalnie nie jestem nim jakoś zachwycony - czas (a właściwie jego brak), popłoch i presja - żaden z tych czynników nie działał ku zbudowaniu mojego morale No ale jest - urodził się w bólach.... Witaj, Croatanie, na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Ale jest - dobrze Fajnie się prezezntuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi