kubisz Napisano 5 Sierpnia 2016 Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Rewelacja! Choć opona mi tam średnio pasuje. Ale sam śmietnik na dachu, kabelki, lampa, antena sat. - klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 5 Sierpnia 2016 Share Napisano 5 Sierpnia 2016 No Maki dajesz jest dobrze nawet ta opona pasuje na dachu możemy przyjąć ze jakiś ciapaty tam ja przytaśtał tylko ją troszkę podniszcz bo wygląda jak nówka z magazynu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 5 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2016 To tylko kierunek, w którym idę. Jeszcze wszystko zostanie dopieszczone i zgrane z ulicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 5 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Końcowe ustawienie będzie zależało od wyglądu ulicy i ilości śmieci, oraz zgromadzonych gratów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 6 Sierpnia 2016 Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Nie prościej było tak: http://www.network54.com/Forum/110741/thread/1470502410/last-1470505794/View+Thread ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2016 Brnę w śmietniki, syf i bałagan. Nie zważając na szczegóły i detale na chwilę obecną ma się to tak: C.D.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 9 Sierpnia 2016 Share Napisano 9 Sierpnia 2016 Te betonowe zapory to Meng? czy cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2016 Zapory są z zestawu wraz z budynkiem i ulicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 9 Sierpnia 2016 Share Napisano 9 Sierpnia 2016 Jak uzyskałeś taki piękny odcień jezdni? Ja walczę ze swoim placem i ciągle nie to mi wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2016 Jak uzyskałeś taki piękny odcień jezdni? Ja walczę ze swoim placem i ciągle nie to mi wychodzi. Szary podkład i później mgiełka czarnego i tu masz dowolność jezdni mniej, lub bardziej czarnej. Jak przesadzisz, to korekta mgiełką szarego. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 9 Sierpnia 2016 Share Napisano 9 Sierpnia 2016 Ale to wszystko fajnie wygląda Jeśli chodzi o te szczegóły i detale, to właśnie brakuje takiego ostatecznego "szlifu". Pewnie masz swoje pomysły, ale może dwie malutkie podpowiedzi. Przeciąłeś na dwie części zieloną butelkę i losowo ułożyłeś tu i tam. Potnij ją na drobne kawałeczki zostawiając jeden większy i ułóż blisko siebie, jak po rozbiciu o chodnik. No i może jakieś graffiti albo po prostu arabski napis na ścianie czy jednej z zapór? Od strony niebieskiej beczki masz szczelinę pomiędzy budynkiem, a podłożem - tak na wszelki wypadek wspomnę. mgiełka czarnego(...) mgiełka szarego Aerograf czy spray? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2016 Kubisz- tu jeszcze masa roboty jest. Śmieci, kurz, retusze itp. Budynek nie jest jeszcze przytwierdzony do podstawki, a ewentualne szczeliny upcham piachem. Brakuje drobnicy na ulicy, śmieciowiska przy niebieskiej beczce i czerwonej zaporze, ogólnego zakurzenia całości, futryny w drzwiach i lakieru matowego. Zdążę na finał Ps. Spray Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 9 Sierpnia 2016 Share Napisano 9 Sierpnia 2016 No i gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 10 Sierpnia 2016 Share Napisano 10 Sierpnia 2016 jest super podstawa mi się podoba ale ten arabski napis to fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 13 Sierpnia 2016 Share Napisano 13 Sierpnia 2016 Jeśli się namyślisz to skontaktuj się ze mną. Przekażę Ci części do wentylatora od Fazzy'ego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Sierpnia 2016 Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Coraz lepiej to wszystko zaczyna wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 22 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Zmierzam ku końcowi i zadziwiające- zdążę na czas... Do dogrania szczegóły- antena HMMWV do pomalowania, całość do potraktowania jednolicie kurzem. Położeniem betonowych zapór się nie sugerujcie- są luźno położone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 22 Sierpnia 2016 Share Napisano 22 Sierpnia 2016 W takim ustawieniu nienaturalnie wyglądają pozy obu żołnierzy z lewej strony budynku. Wyrzuć oponę z Humvee i przesuń ich bliżej rogu (ze 2-3 strony wcześniej pokazywałeś robocze ustawienie i wyglądali tam lepiej). Poza tym chyba bym się niczego nie czepiał. Ewentualnie takich drobnych drobiazgów, że nie warto o tym pisać, bo i tak masz mnie za upierdliwca Jest bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Sierpnia 2016 Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Wychodzi naprawdę bardzo, o ładna praca. Zgodzę się z Kubiszem - niech ten pierwszy wygląda zza rogu. Oponę możesz spróbować oprzeć o ten żółto biały krawężnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 23 Sierpnia 2016 Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 23 Sierpnia 2016 Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Podoba mi się! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 24 Sierpnia 2016 Share Napisano 24 Sierpnia 2016 Piotrek krew z czego robiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 31 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2016 zapraszam do Galerii viewtopic.php?f=235&t=55199&p=804659#p804659 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi