karambolis8 Napisano 27 Grudnia 2016 Share Napisano 27 Grudnia 2016 Super te naciągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 Czekam z niecierpliwością na zakończenie. Mam nadzieje że po świątecznym obżarstwie ruszysz dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiek83 Napisano 4 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2017 Witam wszystkich w Nowym Roku 2017 i życzę Wam wszystkiego najlepszego. Po świątecznym obżarstwie ruszyłem dalej ale głównie do pracy i to nawet w Sylwestra i Nowy Rok mi nie przepuścili, ale trudno, i tak bywa. Dodatkowo zająłem się budową mojego małego kącika modelarskiego, co też wyhamowało prace nad modelami. Mimo to udało mi się trochę podłubać przy RWD. Wkleiłem wszystkie pozostałe podpory skrzydła, wykonałem linki do sterów kierunku i wysokości oraz wyprowadziłem za pomocą szpachli Tamiya górna powierzchnię skrzydła. [/url] W modelu pozostało pomalować do końca skrzydło oraz wykonać kilka małych poprawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 5 Stycznia 2017 Share Napisano 5 Stycznia 2017 Brakuje Ci jeszcze naciągów przy sterze kierunku (od steru kierunku do steru wysokości). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiek83 Napisano 6 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2017 Dzięki za czujność, trzeba będzie to dorobić i to tak by nie narobić zbyt dużych szkód. Pierwszym krokiem do tego będzie kupno nowych wierteł, ostatnie połamałem wiercąc otwory w skrzydle. Póki co skupie się na dokończeniu reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 6 Stycznia 2017 Share Napisano 6 Stycznia 2017 Fajny, jestem pod wrażeniem. Ale widzę że brać modelarska czuwa, nie dadzą wybrakowanego modelu wypuścić na rynek pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiek83 Napisano 13 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2017 Cieszę się, że Wam się podoba. Nawet jakby człowiek chciał przepchnąć jakąś niedoróbkę to inni nie pozwolą, ale to dobrze. Znajdując trochę wolnego czasu udało mi się dokończyć malowanie skrzydła. Teraz pozostało tylko dokończyć linki sterowe i naciągi i będzie koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 14 Stycznia 2017 Share Napisano 14 Stycznia 2017 MIODZIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiek83 Napisano 28 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2017 Trochę to trwało, ale przyszedł czas na ostatni post w warsztacie RWD-8. Ostatnim etapem było wykonanie naciągów pomiędzy statecznikiem pionowym i poziomym, na który uwagę zwrócił Panzer4. Na jakimś forum widziałem, że ktoś opisał model od IBG jako "Polish Moth", więc na koniec dwa zdjęcia z modelem Tiger Motha od Airfixa: Dziękuję wszystkim za uwagę i pomoc przy budowie, oraz zapraszam na galerię, którą wykonam w najbliższych dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 28 Stycznia 2017 Share Napisano 28 Stycznia 2017 świetnie to wygląda z tymi żywicami! bardzo ładny eRWuDziak pozdrawiam ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 Pieknie ci wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 Śliczniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 Brawo! Linki robią robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 Szacun, piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiek83 Napisano 30 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2017 Dzięki za dobre słowo i zapraszam do galerii: viewtopic.php?f=64&t=57049 Oraz do kolejnego warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 8 Lutego 2017 Share Napisano 8 Lutego 2017 Bardzo ładny, brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi