bożo wpożo Napisano 28 Lipca 2016 Napisano 28 Lipca 2016 (edytowane) Galeria Konkurs Lato 2016 Model zakwalifikowany do: Klasa 3 - Pojazdy cywilne Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Warsztat TUTAJ Tak traktór wyszedł : Edytowane 8 Lipca 2017 przez Gość Cytuj
bazylms Napisano 13 Września 2016 Napisano 13 Września 2016 Super model, jakbym prawdziwa maszynę widział. Szczerze zazdroszczę talentu - ale w pozystywnym sensie. Cytuj
KRL Napisano 13 Września 2016 Napisano 13 Września 2016 Co ja mogę napisać dla mnie to jest Grand Prix konkursu Lato 2016. WIELIKIE GRATULACJE!!! Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 14 Września 2016 Super Moderator Napisano 14 Września 2016 Super wyszedł! pozdrawiam Christian Cytuj
dbariusz Napisano 18 Września 2016 Napisano 18 Września 2016 W pełni zasłużona wygrana. Gratulacje ! Cytuj
kubisz Napisano 18 Września 2016 Napisano 18 Września 2016 Co ja mogę napisać dla mnie to jest Grand Prix konkursu Lato 2016. WIELIKIE GRATULACJE!!! Ja bym nawet przyznał Grand Prix internetu. I piszę to całkowicie poważnie. Cytuj
lauoli00 Napisano 18 Września 2016 Napisano 18 Września 2016 piękny sprzęt jakbyś miał chwile napisz coś o malowaniu oponek dzięki z góry Cytuj
Andrzej_LK Napisano 18 Września 2016 Napisano 18 Września 2016 Absolutna rewelacja. Standing ovation. Fanfary i czerwony dywan. Cytuj
bożo wpożo Napisano 19 Września 2016 Autor Napisano 19 Września 2016 Dziękuję wszystkim za dobre słowa i oddane głosy . Dziękuje również za fajną zabawę wszystkim współkonkursowiczom . napisz coś o malowaniu oponek Tamijowski "ruber black " , boki rozjaśnione błekitnoszarym . Na to mieszanka : troszkę akowskiego plastera + każdego akowskiego pigmentu po trochu + akowski olejny siuwaks zdaję się glina+ łajtspiryt . Obsmarowałem opony i nadmiar usunąłem takim cyngwajsem co se kobity oczy malują ( taka gąbka na patyku ) . Potem gdzie nie gdzie jasnym pigmentem z wodą posmerałem dla zróżnicowania i znowu tym patykiem nadmiar usunąłem . Ot - tyle . Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 19 Września 2016 Super Moderator Napisano 19 Września 2016 Witam. Mógłbym jego zdjęcie powiesić sobie nad łóżkiem. Co rano bym wstawał, to by mi cieszył oczy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi