bożo wpożo Napisano 28 Lipca 2016 Share Napisano 28 Lipca 2016 (edytowane) Galeria Konkurs Lato 2016 Model zakwalifikowany do: Klasa 3 - Pojazdy cywilne Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Warsztat TUTAJ Tak traktór wyszedł : Edytowane 8 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 29 Lipca 2016 Share Napisano 29 Lipca 2016 Edit Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Super model, jakbym prawdziwa maszynę widział. Szczerze zazdroszczę talentu - ale w pozystywnym sensie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Mistrzostwo . Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Gratuluję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Co ja mogę napisać dla mnie to jest Grand Prix konkursu Lato 2016. WIELIKIE GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 14 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 14 Września 2016 Super wyszedł! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 W pełni zasłużona wygrana. Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Co ja mogę napisać dla mnie to jest Grand Prix konkursu Lato 2016. WIELIKIE GRATULACJE!!! Ja bym nawet przyznał Grand Prix internetu. I piszę to całkowicie poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 piękny sprzęt jakbyś miał chwile napisz coś o malowaniu oponek dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Absolutna rewelacja. Standing ovation. Fanfary i czerwony dywan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 19 Września 2016 Autor Share Napisano 19 Września 2016 Dziękuję wszystkim za dobre słowa i oddane głosy . Dziękuje również za fajną zabawę wszystkim współkonkursowiczom . napisz coś o malowaniu oponek Tamijowski "ruber black " , boki rozjaśnione błekitnoszarym . Na to mieszanka : troszkę akowskiego plastera + każdego akowskiego pigmentu po trochu + akowski olejny siuwaks zdaję się glina+ łajtspiryt . Obsmarowałem opony i nadmiar usunąłem takim cyngwajsem co se kobity oczy malują ( taka gąbka na patyku ) . Potem gdzie nie gdzie jasnym pigmentem z wodą posmerałem dla zróżnicowania i znowu tym patykiem nadmiar usunąłem . Ot - tyle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 19 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 19 Września 2016 Witam. Mógłbym jego zdjęcie powiesić sobie nad łóżkiem. Co rano bym wstawał, to by mi cieszył oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi