Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak, dla dziecka. Dlatego brakuje pitota, działka, podwozia czy baków - czyli rzeczy, które łatwo urwać lub może sobie nimi zrobić krzywdę.

• 2 weeks later...
Napisano

Bardzo małe. Kadłub jest mniej więcej tak długi jak 1/3 ołówka i podobnie gruby. W najgrubszym miejscu. :P

Jak będę w domu mogę zrobić zdjęcie obok czegoś dla porównania.

Napisano

To fakt. Czytałem też, że drugi czy trzeci chyba ma mieć specjalne biało-czerwone okolicznościowe malowanie, które pozostanie na 'zawsze'. Ciekaw jestem projektu.

Napisano
No to 'kupiłem' sobie trochę roboty na najbliższe tygodnie

POfPPyvl.jpg

Który jako pierwszy trafi na warsztat?

Napisano
To fakt. Czytałem też, że drugi czy trzeci chyba ma mieć specjalne biało-czerwone okolicznościowe malowanie, które pozostanie na 'zawsze'. Ciekaw jestem projektu.

Mam nadzieję że LOT pójdzie np w tym kierunku...

9m-mpb-malaysia-airlines-boeing-747-4h6_PlanespottersNet_047308_617060d739.jpg

...a nie ograniczy się np do takich schematów

00010552.jpg.png

LOT_niepod%25C5%2582eg%25C5%2582y.jpg

Dwie ostatnie propozycje nie są może i takie złe,ale jest okazja zaszaleć więc warto to wykorzystać.

Napisano

Wątpię, żeby zaszaleli tak z tym malowaniem jak Malezyjczycy. To drugie malowanie nie złe, ja dodałbym jeszcze do niego czerwone gondole silnikowe.

Napisano
Wątpię, żeby zaszaleli tak z tym malowaniem jak Malezyjczycy. To drugie malowanie nie złe, ja dodałbym jeszcze do niego czerwone gondole silnikowe.

Mi również to drugie bardziej się podoba

Napisano (edytowane)

@milczacy - gdzież można jeszcze kupić te preiserowskie figurki ?

Co do malezyjskiej maszyny - za dużo tam wszystkiego, nie łączą się dla mnie te szczegóły w całość przyjemną dla oka...mi się marzy malowanie, powiedzmy, poglądowe

4234127.jpg?v=v44b79e408db

albo takie

170308141228-aircraft-livery-kulula-flying-101-full-169.jpg

albo też parada polskich zabytków w tym stylu

SS341.jpg

Tyle tylko, ze ja sobie mogę pomarzyc...a i tak pewnie wybiorą coś dziwacznego . Chociaż nie powiem, wersja związana ze stuleciem odzyskania niepodległości - byłoby miło. Na przykład zapis nutowy Hymnu:

b1.gif

Edytowane przez Gość