milczacy Napisano 6 Kwietnia 2018 Napisano 6 Kwietnia 2018 Dzięki bardzo miłemu gestowi kolegi Micz stałem się posiadaczem kolejnych maleńkich myśliwców. A mówią, że od przybytku głowa nie boli Bardzo dziękuję Micz Cytuj
Micz Napisano 6 Kwietnia 2018 Napisano 6 Kwietnia 2018 Spoko, na pewno zrobisz z nich malutkie arcydzieła, będę kibicował zwłaszcza przy Harriera'ch bo wypraski nawet niezłe mają. Pozdrawiam, MP Cytuj
zloty Napisano 9 Czerwca 2018 Napisano 9 Czerwca 2018 "Co się dzieje? No o co chodzi? Przecież miało być tak pięknie. Wywiady miały być…” https://www.rynek-lotniczy.pl/wiadomosci/lot-swietuje-niepodleglosc-zobaczcie-jak-wyglada-specjalne-malowanie-zdjecia-3771.html Cytuj
mig Napisano 10 Czerwca 2018 Napisano 10 Czerwca 2018 "Co się dzieje? No o co chodzi? Przecież miało być tak pięknie. Wywiady miały być…”https://www.rynek-lotniczy.pl/wiadomosci/lot-swietuje-niepodleglosc-zobaczcie-jak-wyglada-specjalne-malowanie-zdjecia-3771.html A wyszło jak zwykle. Słabe to malowanie. Cytuj
milczacy Napisano 14 Września 2018 Napisano 14 Września 2018 Nie mogłem się powstrzymać - zamówiłem Cytuj
milczacy Napisano 28 Września 2018 Napisano 28 Września 2018 Dłubię sobię wieczorami dalsze mikro-fightery i aktualnie powstają F-22 i F-16. Jakoś wcześniej nie zdawałem sobie sprawy, że F-16 jest taki mały. O ile oczywiście modelik ten trzyma wymiary Cytuj
mig Napisano 29 Września 2018 Napisano 29 Września 2018 Trumpeter Tak jak myślałem. Miałem ten model wygląda jakby był przeskalowany z siedem dwójki. Cytuj
grane Napisano 1 Października 2018 Napisano 1 Października 2018 A F-16 to Revell? Coś nie tak jest tam ze spasowaniem dziobu że tyle szpachli widać? Jakie malowanie do niego planujesz? Cytuj
milczacy Napisano 1 Października 2018 Napisano 1 Października 2018 A F-16 to Revell? Coś nie tak jest tam ze spasowaniem dziobu że tyle szpachli widać? Jakie malowanie do niego planujesz? Ten F-16 to Revell i faktycznie spasowanie jest kiepskie, rzeźbię przy nim żeby jako-tako wyglądał. Malowanie będzie pudełkowe - okolicznościowe Cytuj
milczacy Napisano 11 Października 2018 Napisano 11 Października 2018 A to składniki mojego aktualnego 'projekciku' A fightery chwilowo czekają Cytuj
Bengal Napisano 11 Października 2018 Napisano 11 Października 2018 A to składniki mojego aktualnego 'projekciku' A fightery chwilowo czekają no to będzie gruboooo Cytuj
milczacy Napisano 11 Października 2018 Napisano 11 Października 2018 no to będzie gruboooo ale tylko jeśli chodzi o grubość modelu chyba Cytuj
Bengal Napisano 11 Października 2018 Napisano 11 Października 2018 no to będzie gruboooo ale tylko jeśli chodzi o grubość modelu chyba albo o wykonanie Cytuj
Marudek Napisano 31 Października 2018 Napisano 31 Października 2018 Extra projekt się zapowiada A ta blaszka to jest szablon do malowania? Cytuj
milczacy Napisano 2 Listopada 2018 Napisano 2 Listopada 2018 Tak, blaszki to szablon do malowania. Jednak aktualnie projekt jest zawieszony - kalkomanie okazały się bardzo delikatne i podczas układania pomarszczyły się i chwilowo nie mam ochoty zamawiać drugiego kompletu i znowu się z nimi użerać Cytuj
filipsg Napisano 2 Listopada 2018 Napisano 2 Listopada 2018 Chciałem napisać, że przymierzam się do tej elitarnej skali, ale zapomniałem że już jeden model do mnie leci Takie dwa pytanka: czy są w tej skali jakieś figurki pilotów? Takich siedzących, do kokpitów lecących samolotów. I czy miał ktoś może w rękach Mi-24 Zvezdy? Teoretycznie powinien być lepszy niż starsze Revelle i Dragony, ale kto ich tam wie... Cytuj
milczacy Napisano 6 Listopada 2018 Napisano 6 Listopada 2018 Takie dwa pytanka: czy są w tej skali jakieś figurki pilotów? Takich siedzących, do kokpitów lecących samolotów. Są: https://heroesmodels.it/category-product/resin/?filter_scale=1-144 https://heroesmodels.it/shop/resin/1144-moder-pilots-seated-pose-2/ https://heroesmodels.it/shop/resin/1144-modern-pilots-seated-pose-1/ Cytuj
milczacy Napisano 6 Listopada 2018 Napisano 6 Listopada 2018 Jeśli będziesz zamawiał puść mi proszę PW. Może zrobimy wspólne zakupy Cytuj
net_sailor Napisano 4 Stycznia 2019 Napisano 4 Stycznia 2019 UWAGA Zapowiedzi Eduarda w 1/144: Firma Eduard postanowiła wrócić do wydawania zestawów w skali 1/144, ale tym razem nie w podwójnych pakietach Dual Combo, ale jako modele pakowane pojedynczo w foliowe woreczki. Oprócz wznowienia swoich własnych modeli odświeżono linię przez zakup wyprasek od jednego z japońskich producentów (prawdopodobnie firmy Platz) i wydane zostaną w edycji limitowanej. Do sprzedaży trafią od końca I połowy tego roku. Focke-Wulf Fw 190D — Limited Edition — II połowa 2019 Grumman F6F Hellcat — Limited Edition — II połowa 2019 Republic P-47D Thunderbolt — Limited Edition — II połowa 2019 Douglas A-4E/F Skyhawk — Limited Edition — II połowa 2019 Lockheed F-104G Starfighter — Limited Edition — II połowa 2019 Vought F-8E Crusader — Limited Edition — II połowa 2019 Crusadera już od dawna nie można było nabyć w normalnym obiegu. To naprawdę świetna wiadomość! 1 Cytuj
Artur D. Napisano 5 Stycznia 2019 Napisano 5 Stycznia 2019 6 godzin temu, net_sailor napisał: Focke-Wulf Fw 190D — Limited Edition — II połowa 2019 Grumman F6F Hellcat — Limited Edition — II połowa 2019 Republic P-47D Thunderbolt — Limited Edition — II połowa 2019 I to jest dobra WIADOMOŚĆ Cytuj
Marudek Napisano 7 Stycznia 2019 Napisano 7 Stycznia 2019 W sklepie Moje Hobby pojawiły się modele Eastern Express Dziwi mnie tylko różnica cenowa między Berievem Be-12 z Eastern Express (205,99 zł) i A-Model (65,59 zł). Ramki są identyczne, blaszki też - więc taka cena za pudełko z ładniejszym box-artem? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi