milczacy Napisano 10 Marca 2018 Share Napisano 10 Marca 2018 śmieszna ale urocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 10 Marca 2018 Share Napisano 10 Marca 2018 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 10 Marca 2018 Share Napisano 10 Marca 2018 Aha! "dla dziecka", akurat ;) Fajnie zrobiony, szkoda, że samolot paskudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferret37 Napisano 10 Marca 2018 Share Napisano 10 Marca 2018 Tak, dla dziecka. Dlatego brakuje pitota, działka, podwozia czy baków - czyli rzeczy, które łatwo urwać lub może sobie nimi zrobić krzywdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 19 Marca 2018 Share Napisano 19 Marca 2018 Miał ktoś modeliki Brenguna Heinkel He-162A i/lub Horten Ho-229A Planuję je nabyć, ale każde słowo na + lub - wskazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferret37 Napisano 19 Marca 2018 Share Napisano 19 Marca 2018 Wróbla mam i z blaszkami. Cojones nie urywa, szczególnie w porównaniu ze Spitem i MiG-15 Edka. Zdjęcia możesz obejrzeć tutaj: https://imgur.com/a/XmQTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 19 Marca 2018 Share Napisano 19 Marca 2018 Wooow - jakie to małe. 'Cojones' nie może takie maleństwo urywać. Dzięki za zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferret37 Napisano 19 Marca 2018 Share Napisano 19 Marca 2018 Bardzo małe. Kadłub jest mniej więcej tak długi jak 1/3 ołówka i podobnie gruby. W najgrubszym miejscu. :P Jak będę w domu mogę zrobić zdjęcie obok czegoś dla porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 19 Marca 2018 Share Napisano 19 Marca 2018 Jak możesz to chętnie - czyli te modeliki to chyba naprawdę podchodzą już pod zabawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferret37 Napisano 19 Marca 2018 Share Napisano 19 Marca 2018 Tak jak mówiłem... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 19 Marca 2018 Share Napisano 19 Marca 2018 Strasznie małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 23 Marca 2018 Share Napisano 23 Marca 2018 Nasz pierwszy "narodowy" Dreamliner 787-9 wylądował, teraz tylko czekam na kalki i sobie go zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 23 Marca 2018 Share Napisano 23 Marca 2018 To fakt. Czytałem też, że drugi czy trzeci chyba ma mieć specjalne biało-czerwone okolicznościowe malowanie, które pozostanie na 'zawsze'. Ciekaw jestem projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 30 Marca 2018 Share Napisano 30 Marca 2018 No to 'kupiłem' sobie trochę roboty na najbliższe tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 30 Marca 2018 Share Napisano 30 Marca 2018 No to się zapowiada wysyp mikrusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Marca 2018 Share Napisano 30 Marca 2018 No to 'kupiłem' sobie trochę roboty na najbliższe tygodnie Który jako pierwszy trafi na warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 30 Marca 2018 Share Napisano 30 Marca 2018 Eurofighter Typhoon. Juniorowi spodobało się malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 30 Marca 2018 Share Napisano 30 Marca 2018 To fakt. Czytałem też, że drugi czy trzeci chyba ma mieć specjalne biało-czerwone okolicznościowe malowanie, które pozostanie na 'zawsze'. Ciekaw jestem projektu. Mam nadzieję że LOT pójdzie np w tym kierunku... ...a nie ograniczy się np do takich schematów Dwie ostatnie propozycje nie są może i takie złe,ale jest okazja zaszaleć więc warto to wykorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 30 Marca 2018 Share Napisano 30 Marca 2018 Nie bardzo wierzę, że zaszaleją, jak Malezejczycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 31 Marca 2018 Share Napisano 31 Marca 2018 Mogą zrobić tak; Kilka projektów,każdy w innej stylistyce i niech się społeczeństwo uczy ładnych wyborów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 31 Marca 2018 Share Napisano 31 Marca 2018 Wątpię, żeby zaszaleli tak z tym malowaniem jak Malezyjczycy. To drugie malowanie nie złe, ja dodałbym jeszcze do niego czerwone gondole silnikowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 31 Marca 2018 Share Napisano 31 Marca 2018 Eurofighter Typhoon. Juniorowi spodobało się malowanie Malowanie tego Typhoona ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 31 Marca 2018 Share Napisano 31 Marca 2018 Wątpię, żeby zaszaleli tak z tym malowaniem jak Malezyjczycy. To drugie malowanie nie złe, ja dodałbym jeszcze do niego czerwone gondole silnikowe. Mi również to drugie bardziej się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 (edytowane) @milczacy - gdzież można jeszcze kupić te preiserowskie figurki ? Co do malezyjskiej maszyny - za dużo tam wszystkiego, nie łączą się dla mnie te szczegóły w całość przyjemną dla oka...mi się marzy malowanie, powiedzmy, poglądowe albo takie albo też parada polskich zabytków w tym stylu Tyle tylko, ze ja sobie mogę pomarzyc...a i tak pewnie wybiorą coś dziwacznego . Chociaż nie powiem, wersja związana ze stuleciem odzyskania niepodległości - byłoby miło. Na przykład zapis nutowy Hymnu: Edytowane 3 Kwietnia 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 W Modelmanii z Gdańska Lordzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi