slawek632 Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 Witam ponownie, to moja druga próba w tym temacie. Mam nadzieję ,że tym razem udana:) Model rodzimej produkcji, firmy Mirage wzbogacony o blaszki Parta i silnik żywiczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cooper69 Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 Piękny! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRL Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 Także i w moim guście bardzo fajnie wygląda to maleństwo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckyLUKE Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 Super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duży Modelarz Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 Podoba mi się bardzo Merytorycznie nie jestem w stanie ocenić, czy wszystko poprawnie, ale za "artystyczną impresję" daję 10/10. Wcześniej raczej nie brałem pod uwagę robienia modelu tego samolotu, ale teraz mam ochotę zmajstrować P11 do mojej kolekcji . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubert Kendziorek Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 Powtórzę mój poprzedni komentarz: jedna z ładniejszych pejedenastek jakie widziałem, z niełatwego przecież zestawu - a bardzo udana; patrzę na moją w gablotce i ... widzę przepaść, oczywiście moja daleko w dole. Wysoko zawiesiłeś poprzeczkę. Chyba wyjmę z magazynku P.24, niech tylko skończę Hieny Ponownie poprosiłbym też o kilka zdjęć na jednolitym, najlepiej białym tle. Zdecydowanie model na to zasługuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawek632 Posted August 18, 2016 Author Share Posted August 18, 2016 Dziękuję za tak pozytywną ocenę mojej 11. Zdjęcia na jednolitym tle pojawią się, ale dopiero w następnym tygodniu ( deficyt czasowy) Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erolo2000 Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 Cóż można powiedzieć więcej o tym ulepku : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 Brawo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper1 Posted September 5, 2016 Share Posted September 5, 2016 Piękna robota gratuluję. Przymierzam się do tego tematu więc pytanie moje - skąd Waszeć miałeś silnik żywiczny? No może jeszcze jedno czy posiadasz jakieś materiały bo widzę sporo pootwieranych paneli i dorobionych we własnym zakresie elementów. Szukałem warsztatu ale nie znalazłem wielka szkoda można by popatrzeć na zmagania z materią które dają TAKI efekt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moniawis95 Posted September 5, 2016 Share Posted September 5, 2016 Ale elegancko to wygląda, genialna robota. Moje ukłony. Sama bym się chetnie podjęła podobnego wyzwania, ale umiejętności jeszcze nie te... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławekb Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Takim modelem na półce bym nie pogardził...jak dla mnie -PIĘKNY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawek632 Posted September 6, 2016 Author Share Posted September 6, 2016 Witam. Dziękuję za wszystkie wasze opinie i tak fajne przyjęcie mojej pracy. Silnik żywiczny to zestaw Choroszy Modelbud nr4801 w cenie około 30 zł chyba jeszcze dostępny u nich (swój nabyłem prawie rok temu). Jeśli chodzi o materiały to posiadam dość dużo różnych fotek mogę je przesłać zainteresowanym na meila. Bo każda nowa jedenastka ucieszy mnie , nie ukrywam że to móje ulubione latadło:) Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdk_uk Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Mode pierwsza klasa! Naprawdę efekt jest spoko... Sam mam go do zrobienia razem z blacha mi tylko czekam na vene... Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts