slawek632 Napisano 18 Sierpnia 2016 Share Napisano 18 Sierpnia 2016 Witam ponownie, to moja druga próba w tym temacie. Mam nadzieję ,że tym razem udana:) Model rodzimej produkcji, firmy Mirage wzbogacony o blaszki Parta i silnik żywiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 18 Sierpnia 2016 Share Napisano 18 Sierpnia 2016 Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 18 Sierpnia 2016 Share Napisano 18 Sierpnia 2016 Także i w moim guście bardzo fajnie wygląda to maleństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 18 Sierpnia 2016 Share Napisano 18 Sierpnia 2016 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 18 Sierpnia 2016 Share Napisano 18 Sierpnia 2016 Podoba mi się bardzo Merytorycznie nie jestem w stanie ocenić, czy wszystko poprawnie, ale za "artystyczną impresję" daję 10/10. Wcześniej raczej nie brałem pod uwagę robienia modelu tego samolotu, ale teraz mam ochotę zmajstrować P11 do mojej kolekcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 18 Sierpnia 2016 Share Napisano 18 Sierpnia 2016 Powtórzę mój poprzedni komentarz: jedna z ładniejszych pejedenastek jakie widziałem, z niełatwego przecież zestawu - a bardzo udana; patrzę na moją w gablotce i ... widzę przepaść, oczywiście moja daleko w dole. Wysoko zawiesiłeś poprzeczkę. Chyba wyjmę z magazynku P.24, niech tylko skończę Hieny Ponownie poprosiłbym też o kilka zdjęć na jednolitym, najlepiej białym tle. Zdecydowanie model na to zasługuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 18 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2016 Dziękuję za tak pozytywną ocenę mojej 11. Zdjęcia na jednolitym tle pojawią się, ale dopiero w następnym tygodniu ( deficyt czasowy) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 23 Sierpnia 2016 Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Cóż można powiedzieć więcej o tym ulepku : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 5 Września 2016 Share Napisano 5 Września 2016 Piękna robota gratuluję. Przymierzam się do tego tematu więc pytanie moje - skąd Waszeć miałeś silnik żywiczny? No może jeszcze jedno czy posiadasz jakieś materiały bo widzę sporo pootwieranych paneli i dorobionych we własnym zakresie elementów. Szukałem warsztatu ale nie znalazłem wielka szkoda można by popatrzeć na zmagania z materią które dają TAKI efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moniawis95 Napisano 5 Września 2016 Share Napisano 5 Września 2016 Ale elegancko to wygląda, genialna robota. Moje ukłony. Sama bym się chetnie podjęła podobnego wyzwania, ale umiejętności jeszcze nie te... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 6 Września 2016 Share Napisano 6 Września 2016 Takim modelem na półce bym nie pogardził...jak dla mnie -PIĘKNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 6 Września 2016 Autor Share Napisano 6 Września 2016 Witam. Dziękuję za wszystkie wasze opinie i tak fajne przyjęcie mojej pracy. Silnik żywiczny to zestaw Choroszy Modelbud nr4801 w cenie około 30 zł chyba jeszcze dostępny u nich (swój nabyłem prawie rok temu). Jeśli chodzi o materiały to posiadam dość dużo różnych fotek mogę je przesłać zainteresowanym na meila. Bo każda nowa jedenastka ucieszy mnie , nie ukrywam że to móje ulubione latadło:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Mode pierwsza klasa! Naprawdę efekt jest spoko... Sam mam go do zrobienia razem z blacha mi tylko czekam na vene... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi