KW-2 Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 Hmmm, jak tam prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 No tak... Po blacmanie zrobić Kirishimę, która by zachwycała to dość trudne zadanie Ale próbuj kombinuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 Forest - nie zaglądałem tutaj kilka miechów a u biednej Kiri dalej cienko.. Braki mobilizacyjne? dawaj... dawaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 17 Lutego 2017 Autor Share Napisano 17 Lutego 2017 No niestety, mocy przerobowych brak, a Kiri patrzy i się denerwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 23 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2017 FOREST WZIĄŁ SIĘ DO ROBOTY!!! A poważniej, to w końcu znalazłem trochę czasu, by przysiąść fałdek przy Kiri. Zdarłem wszystko z burt (poza pogrubieniem pasa i odpływami z dolnych pokładów). Dorobiłem kabel demag., oraz zrobiłem od nowa żurawiki łodziowe. Pięknie nie jest, ale tak już zostanie. Dalej już tylko malowanie kadłuba i pokładu, potem wspinaczka w górę... Jest światełko w tunelu, może kiedyś skończę ten model Wybaczcie jakość zdjęć, ale robione na szybko telefonem kilka minut temu, po podkładzie zrobię lepsze. Aha, odpływy z pokładu górnego w rzeczywistości wyglądają znacznie lepiej, ale klej jakieś dziwne odbłyski daje. W dodatku aparat w telefonie okazał się naprawdę do bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 23 Kwietnia 2017 Share Napisano 23 Kwietnia 2017 Podziwiam każdego kto robi w 700 - przecież tego nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 24 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Eee tam, wystarczą grube pingle Ale to faktycznie jest mikroskopijne, będę musiał pobawić się z jakąś 400-tką dla odstresowania, gdy skończę Kiri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 24 Kwietnia 2017 Share Napisano 24 Kwietnia 2017 będę musiał pobawić się z jakąś 400-tką dla odstresowania, gdy skończę Kiri Biorąc pod uwagę że czterysetka to głównie prastare wyroby Mirage'a i Airfixa, to nie wiem gdzie w tym odstresowanie Ale dobrze że ruszyłeś dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 24 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Myślałem raczej o Tirpitzu z Hellera Odstresowanie w sensie, że będę części widział Mam zamiar robić nieco częstsze aktualizacje Kiri, niż do tej pory, mam nadzieję, że się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Kwietnia 2017 Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Przeciez to te same fotki co ostatnio, ja tam nie widzę żadnego postępu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 25 Kwietnia 2017 Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Myślałem raczej o Tirpitzu z Hellera Odstresowanie w sensie, że będę części widział Mam zamiar robić nieco częstsze aktualizacje Kiri, niż do tej pory, mam nadzieję, że się uda patrząc na La Fayetta Helleroskiego to w celach od stresowujących raczej wybrał bym 350 z trumpetera - to przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 25 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Ale Hellerowskiego otrzymałem za bezcen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 25 Kwietnia 2017 Share Napisano 25 Kwietnia 2017 to jest argument - właściwie to ten heller nie jest taki zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 25 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Nie inaczej Najważniejsze, że ten model trzyma wymiary. Dorobić będzie trzeba chyba wszystko Ale to już temat na inna opowieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 Przeciez to te same fotki co ostatnio, ja tam nie widzę żadnego postępu Obrażasz twórcę ! doszły żurawiki, trały, schodnie.... coś koło 14 elementów Forest - proszę... nie trzymaj nas w takim napięciu - zmieniłem nawet sygnaturę na bardziej motywującą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 dajesz dajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 27 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2017 Hahaha, Blacman, dzięki Miałem teraz we wtorek i we środę posiedzieć przy Kiri, ale okazało się, że zamiast wolnego, mam drugą pracę Obiecuję, że przy okazji majówki coś podłubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 1 Czerwca 2017 Share Napisano 1 Czerwca 2017 Halo, halo, panie inżynierze...żyjemy? W ramach motywacji przykład tego jak wielki potencjał finansowy drzemie w tym modelu http://m.ebay.com/itm/152561288696?roken=cUgayN&_mwBanner=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Czerwca 2017 Share Napisano 1 Czerwca 2017 Dżizus Filip, o mało zawału nie dostałem, już myślałem że Forest COŚ zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 1 Czerwca 2017 Share Napisano 1 Czerwca 2017 Dżizus Filip, o mało zawału nie dostałem, już myślałem że Forest COŚ zrobił chyba zmienię podpis.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 1 Czerwca 2017 Share Napisano 1 Czerwca 2017 chyba zmienię podpis.... Koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Czerwca 2017 Share Napisano 30 Czerwca 2017 Dżizus Filip, o mało zawału nie dostałem, już myślałem że Forest COŚ zrobił hahaha mnie też zrobili w wała że tu coś nowego się ruszyło... Forest DO BOJU !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 30 Czerwca 2017 Share Napisano 30 Czerwca 2017 Dżizus Filip, o mało zawału nie dostałem, już myślałem że Forest COŚ zrobił hahaha mnie też zrobili w wała że tu coś nowego się ruszyło... Forest DO BOJU !!!! Ten komentarz po miesiącu, który teraz mi przyspieszył tętno, to jak rozumiem zemsta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Lipca 2017 Share Napisano 4 Lipca 2017 filipsg - oj tam żadna zemsta Zwyczajnie dawno nie zaglądałem na forum i zobaczyłem że na tym wątku się ruszyło.... No to wlazłem bo myślałem że Forest już całą pagodę i maszty zmontował.... Forest DO BOJU !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Września 2017 Share Napisano 20 Września 2017 Forest żyjesz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi