marek d Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 (edytowane) Witam. Przedstawiam: wieloletni mieszkaniec szafy. Po malowaniu zmywany i lądował w szafie na rok. Tak w sumie trzy razy. W końcu miałem dość. Ostatnia wersja uznałem że może być. Model znany i lubiany nie trzeba przedstawiać. Kalkomanie z zestawu i stare MSAP. Malowany olejnymi emaliami. Bardzo dziękuję koledze net_sailor za konsultacje, cierpliwość, zmianę mojego sposobu patrzenia na ten samolot. Bez jego pomocy ten model by nie powstał. Choć i tak pewnie będzie rozczarowany efektem mojej pracy. To tyle o modelu. Obrazki: Emil z ZG 1 Rosja. Nie strzelać do modelisty. Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Fajnyyy;) gratulacje Bardzo ładnie styrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Bardzo ładny. Choć brudzenie trochę moim zdaniem niekonsekwentne (góra, pokrywy podwozia i okolice kółka ogonowego czyściutkie, gdy ślady błotka i kurzu poza tym dosyć obfite) ogólne wrażenie jest pozytywne, dobrze że dałeś mu szansę. Czy pod kadłubem nie powinno być wyrzutnika? Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Fajny . Mam sentyment do tego malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 18 Września 2016 Autor Share Napisano 18 Września 2016 Dziękuję za komentarze. Mam sentyment do tego malowania. Ja też. Wyrzutnik = Tamiya nie daje. Dzięki uprzejmości net_sailora mam edkowy na cztery piguły, ale wymaga lekkiego dopasowania. Może kiedyś, choć nie lubię grzebać przy skończonym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 19 Września 2016 Share Napisano 19 Września 2016 Ale fajny. Zrobiony i pomalowany elegancko, styrany jak potrzeba. Gratulacje - meserszmit jest po prostu elegancki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 19 Września 2016 Autor Share Napisano 19 Września 2016 Dziękuję. Mam wrażenie że wszyscy piszą o innym modelu. Malowany olejnymi emaliami. Według forumowych opini nie da się malować emaliami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 19 Września 2016 Share Napisano 19 Września 2016 No nareszcie się z nim ujawniłeś. Fajny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 20 Września 2016 Autor Share Napisano 20 Września 2016 No nareszcie się z nim ujawniłeś. Fajny jest Dziękuję. Jest szansa że wkrótce ocenisz go na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 20 Września 2016 Share Napisano 20 Września 2016 i więcej nic dodawac nie musze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 21 Września 2016 Share Napisano 21 Września 2016 Według forumowych opini nie da się malować emaliami. Stanowczo to są jakieś plotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 21 Września 2016 Share Napisano 21 Września 2016 Brawo TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi