danielodziem Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Wreszcie mogę wrzucić foto z ukonczonego modelu. Stary złom plus trochę wolnego czasu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 18 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 18 Września 2016 OOOOOOOO :-) tyle napiszę. Świetny :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 super praca! Jest klimat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Udało się Danielu! Choć przy tak wilgotnym środowisku przydało by się więcej kontrastujących "mokrych" przebarwień i tzw. liszai Tam jest duużo mchu a on jest zawsze wilgotny, a jak nie jest to wysycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Wydaje mi się że na widocznych elementach pancerza trzeba ba by jeszcze ostro z syfem powalczyć. Jakiś kurz, rdzawe i inne zacieki, ptasie g...o. Zanim taki mech się zgromadzi to trochę potrwa, a natura działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 18 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 18 Września 2016 A ja poproszę o większe fotki (link) bo na tych małych to słabo widać...ogólnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 18 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 18 Września 2016 Witam. Pięknie zrobiony. Chciał bym kiedyś spotkać taki zapomniany zabytek gdzieś w lesie. I tak jak napisał Cooper69 przydało by się więcej kontrastujących "mokrych" przebarwień Ale i tak jest pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 19 Września 2016 Share Napisano 19 Września 2016 Widziałem na żywo w Warszawie. Świetna praca, bardzo mi się podoba. Tyko czemu galeria tak późno?? I czemu tak mało zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 20 Września 2016 Share Napisano 20 Września 2016 Oj chciałbym na takiego trafić gdzieś w krzaczorach . Bardzo ładna praca, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 20 Września 2016 Autor Share Napisano 20 Września 2016 A ja poproszę o większe fotki (link) bo na tych małych to słabo widać...ogólnie Większych nie mam.robione telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 20 Września 2016 Autor Share Napisano 20 Września 2016 Wydaje mi się że na widocznych elementach pancerza trzeba ba by jeszcze ostro z syfem powalczyć. Jakiś kurz, rdzawe i inne zacieki, ptasie g...o. Zanim taki mech się zgromadzi to trochę potrwa, a natura działa. Z tym guano ...g..nem masz racje. ..pomysle nad czyms.i wilkotnost tez by sie przydalo zmienic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 20 Września 2016 Autor Share Napisano 20 Września 2016 Udało się Danielu!Choć przy tak wilgotnym środowisku przydało by się więcej kontrastujących "mokrych" przebarwień i tzw. liszai Tam jest duużo mchu a on jest zawsze wilgotny, a jak nie jest to wysycha. Masz racje.....troche wilgotnosvi by sie przydalo.....popracuje z lakierem blyszczacym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 20 Września 2016 Autor Share Napisano 20 Września 2016 Widziałem na żywo w Warszawie. Świetna praca, bardzo mi się podoba. Tyko czemu galeria tak późno?? I czemu tak mało zdjęć Malo zdjec bo to byl test kupionych lamp do robienia zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 20 Września 2016 Share Napisano 20 Września 2016 Udało się Danielu!Choć przy tak wilgotnym środowisku przydało by się więcej kontrastujących "mokrych" przebarwień i tzw. liszai Tam jest duużo mchu a on jest zawsze wilgotny, a jak nie jest to wysycha. Masz racje.....troche wilgotnosvi by sie przydalo.....popracuje z lakierem blyszczacym. spróbuj raczej z rozcieńczonymi fuel stains lub czymś podobnym bo tu chodzi o wilgotne odbarwienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 21 Września 2016 Autor Share Napisano 21 Września 2016 Rozcienczy się to EKO-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 30 Września 2016 Share Napisano 30 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Października 2016 Share Napisano 1 Października 2016 bardzo fajnie wyszedł Ja to bym się może jeszcze pokusił o zrobienie jakiegoś ptasiego gniazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bladehorn1 Napisano 11 Października 2016 Share Napisano 11 Października 2016 Bardzo klimatyczna dioramka Mech fantastyczny - napisz proszę jak go robiłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 27 Października 2016 Autor Share Napisano 27 Października 2016 Bardzo klimatyczna dioramka Mech fantastyczny - napisz proszę jak go robiłeś! Gąbka zmielona. Rozdrobnione.pomalowana specyfikiem Ak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi