Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Udało się Danielu!

Choć przy tak wilgotnym środowisku przydało by się więcej kontrastujących "mokrych" przebarwień i tzw. liszai

Tam jest duużo mchu a on jest zawsze wilgotny, a jak nie jest to wysycha.

Napisano

Wydaje mi się że na widocznych elementach pancerza trzeba ba by jeszcze ostro z syfem powalczyć. Jakiś kurz, rdzawe i inne zacieki, ptasie g...o. Zanim taki mech się zgromadzi to trochę potrwa, a natura działa.

• Super Moderator
Napisano

A ja poproszę o większe fotki (link) bo na tych małych to słabo widać...ogólnie

• Super Moderator
Napisano

Witam.

Pięknie zrobiony.

Chciał bym kiedyś spotkać taki zapomniany zabytek gdzieś w lesie.

I tak jak napisał Cooper69

przydało by się więcej kontrastujących "mokrych" przebarwień

Ale i tak jest pięknie.

Napisano
A ja poproszę o większe fotki (link) bo na tych małych to słabo widać...ogólnie

Większych nie mam.robione telefonem.

Napisano
Wydaje mi się że na widocznych elementach pancerza trzeba ba by jeszcze ostro z syfem powalczyć. Jakiś kurz, rdzawe i inne zacieki, ptasie g...o. Zanim taki mech się zgromadzi to trochę potrwa, a natura działa.

Z tym guano ...g..nem masz racje. ..pomysle nad czyms.i wilkotnost tez by sie przydalo zmienic..

Napisano
Udało się Danielu!

Choć przy tak wilgotnym środowisku przydało by się więcej kontrastujących "mokrych" przebarwień i tzw. liszai

Masz racje.....troche wilgotnosvi by sie przydalo.....popracuje z lakierem blyszczacym.

Napisano
Widziałem na żywo w Warszawie.

Świetna praca, bardzo mi się podoba.

Tyko czemu galeria tak późno?? I czemu tak mało zdjęć

Malo zdjec bo to byl test kupionych lamp do robienia zdjęć.

Napisano
Udało się Danielu!

Masz racje.....troche wilgotnosvi by sie przydalo.....popracuje z lakierem blyszczacym.

spróbuj raczej z rozcieńczonymi fuel stains lub czymś podobnym bo tu chodzi o wilgotne odbarwienia.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Napisano
Bardzo klimatyczna dioramka Mech fantastyczny - napisz proszę jak go robiłeś!

Gąbka zmielona. Rozdrobnione.pomalowana specyfikiem Ak.

• 3 months later...