gorlock Napisano 8 Października 2016 Share Napisano 8 Października 2016 Witam! Idąc za ciosem kontynuuje radziecką myśl techniczną. Ty razem robi się ciężarówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Października 2016 Share Napisano 8 Października 2016 I już jest pięknie. Będę stałym bywalcem tutaj. Kama3 to moja ulubiona ciężarówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 8 Października 2016 Share Napisano 8 Października 2016 Dobre to? Zestaw wydaje się bogaty w detale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomB(raider) Napisano 8 Października 2016 Share Napisano 8 Października 2016 Jak na razie wygląda zacnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 8 Października 2016 Share Napisano 8 Października 2016 Koła już poprzyklejałeś? Pytam bo bieżniki są jakoś nie teges na razie. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 8 Października 2016 Autor Share Napisano 8 Października 2016 Koła już poprzyklejałeś? Tak, na mase mocujaca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 8 Października 2016 Share Napisano 8 Października 2016 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 9 Października 2016 Autor Share Napisano 9 Października 2016 Dobre to? Zestaw wydaje się bogaty w detale. Dobre. Jestem pozytywnie zaskoczony ICM - em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 9 Października 2016 Share Napisano 9 Października 2016 Co tu dużo gadać Podziwiać tylko i już Kleje maluje ,majsterkuje ,cuduje ,uczę się ,a i tak patrząc na Twoje prace,to sklejam badziw Zazdroszczę kunsztu Fajnie jest popatrzeć na coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 12 Października 2016 Share Napisano 12 Października 2016 Czy koła są zestawowe????? Czy jest to żywica? Jeśli tak to poproszę o nazwę producenta i nr katalogowy. Pozdrawiam. MBB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Października 2016 Share Napisano 12 Października 2016 Te koła to Miniarm B35131, mam rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 12 Października 2016 Autor Share Napisano 12 Października 2016 Te koła to Miniarm B35131, mam rację? Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 12 Października 2016 Share Napisano 12 Października 2016 To pewnie masz też zabgrejtowaną aNtrapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 12 Października 2016 Autor Share Napisano 12 Października 2016 Nie mam. Ale może jeszcze nabędę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 20 Października 2016 Share Napisano 20 Października 2016 Dokładając swoje pięć groszy, to tylko tyle, że znowu zdjęcia mnie się baardzo podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 21 Października 2016 Share Napisano 21 Października 2016 Coś podłubiesz przy silniku, jakieś kabelki będą? Kama3 będzie następny na mojej półce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 21 Października 2016 Autor Share Napisano 21 Października 2016 Kabelkowanie mam zamiar zrobic tylko slabo w necie jest ze zdjeciami podwozia, silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 22 Października 2016 Autor Share Napisano 22 Października 2016 (edytowane) Witam! Budowa zbliża się ku końcowi. Mechanizm podnoszenia kabiny przerobiłem na ruchomy. Teraz trochę kabelkowania tu i ówdzie. Edytowane 22 Października 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Października 2016 Share Napisano 22 Października 2016 Super się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 22 Października 2016 Share Napisano 22 Października 2016 Tylko te elementy odstające z tyłu ramy - strasznie pancerne. Może byś sobie z blaszki dorobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 22 Października 2016 Autor Share Napisano 22 Października 2016 Tylko te elementy odstające z tyłu ramy - strasznie pancerne. Może byś sobie z blaszki dorobił? Zmieniać na blaszki to raczej nie. Odchudzę plastik być może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 22 Października 2016 Share Napisano 22 Października 2016 będę obserwował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 22 Października 2016 Share Napisano 22 Października 2016 Zmieniać na blaszki to raczej nie. Odchudzę plastik być może. Istniejący element użyj jako prawidła. W sumie roboty na 15 minut, a lepiej będzie wyglądać na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Października 2016 Share Napisano 22 Października 2016 Możesz przy okazji wklejenia szyb trochę na ten temat napisać? Mam na składzie kilka wozów z szybami a nie bardzo mam pomysł jak to ugryźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 23 Października 2016 Share Napisano 23 Października 2016 świetnie się prezentuje! Gdzie dorwałeś koła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi