Grzes Napisano 16 Października 2016 Share Napisano 16 Października 2016 Liczymy Mikołaju na kolejny instruktażowy warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 16 Października 2016 Share Napisano 16 Października 2016 Wiedziałem że faworyzujesz 627 ;) .Skuś się na pięćsetki ,lub dwu kolorowego 435.Miał białe obwódki numeru,w odróżnieniu od reszty samolotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 16 Października 2016 Share Napisano 16 Października 2016 Ale bym sobie zrobił takiego 523 z obiciami w 1/72 . Szkoda że nie ma odpowiedniego modelu, bo ja to w przeróbki to za słaby jestem :(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Października 2016 Share Napisano 16 Października 2016 Podoba mi się bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 16 Października 2016 Share Napisano 16 Października 2016 Przepiękny model pod każdym względem! Kolega Solo chyba recenzował inny bo jak czytałem to co napisał to mną lekko zatrzęsło.. Malarsko jak dla mnie bez zarzutu, niczego więcej mu nie potrzeba, no może podstawki dla efektowniejszej prezentacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Szpargatoł Napisano 17 Października 2016 Share Napisano 17 Października 2016 No właśnie, kolega Solo może byłby łaskaw wyjaśnić, co to znaczy "fajne zróżnicowanie powierzchni lakierniczej" oraz "weathering", którego tu "praktycznie brak". Może być na przykładach z własnej twórczości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 25 Października 2016 Share Napisano 25 Października 2016 Napisano już wszystko. Dla mnie pozostało: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 26 Października 2016 Share Napisano 26 Października 2016 Bardzo piękny model. Dwumiejscowe wersje są jakoś ciekawsze od jednomiejscowych, do tego świetne malowanie i minimalny weathering, taki jak lubię. . Jednym słowem, super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 29 Października 2016 Share Napisano 29 Października 2016 Pięknie Pozazdrościć modelarskiego kunsztu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 29 Listopada 2016 Share Napisano 29 Listopada 2016 ha, ha, byłem pewny, że to 48 ,-)) Mikołaj, góra pomalowana znakomicie. Dół już mniej. Schematyczny i plastikowy. Jak na Ciebie oczywiście ,-)) Modelik generalnie zachwyca faktem, że jest w skali 1/72 ,-)) No i gratulacje fotki admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 29 Listopada 2016 Share Napisano 29 Listopada 2016 Bardzo ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi