tomcatsky Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 Klapki i sloty (HLJ news) http://hlj.com/product/KSL48088/Air Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2017 Dokładnie. Pojawiają się też pytania: skoro całe skrzydła są z żywicy, to czy jakość detali nie jest gorsza niż w skrzydłach zestawowych? Mam wątpliwości. No i czy tak duży element żywiczny jak skrzydło z czasem nie będzie się odkształcać? Ja jednak zostanę przy skrzydłach zestawowych. Szczególnie że cena tych żywic jest prawie równa cenie samego zestawu TT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Atlis Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 Na bank użyli skrzydeł TT jako master, więc nie powinno być różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 22 Marca 2017 Share Napisano 22 Marca 2017 Na bank użyli skrzydeł TT jako master, więc nie powinno być różnicy. Nie ma różnic, ale... Co prawda je zamówiłem, bardziej jednak z ciekawości... Patrząc na fotki mam poważne wątpliwości... I jeszcze jedno... W te żywice wpuszczony jest dość gruby drut, który zapobiec ma odkształceniom... W każdym bądź razie za jakieś dwa tygodnie będę miał jasność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 24 Marca 2017 Share Napisano 24 Marca 2017 Na marginesie "debaty" stosunku ceny do jakości to ten element mnie powalił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 26 Marca 2017 Share Napisano 26 Marca 2017 No ale za całość pasowania szacun... Wszystko siedzi bez kleju i nawet przy poruszeniu nie chce za bardzo odpaść... Drążki trochę nie tego, ale generalnie jak na plastik jest bardzo ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 5 Kwietnia 2017 Share Napisano 5 Kwietnia 2017 Skrzydła dotarły... Tak to mniej więcej wygląda: Wrażenie raczej sympatyczne, choć z jednego skrzydła "usztywniacz" w postaci drutu nieco wystaje i czuć go pod palcem, także trzeba będzie nieco papierem popracować: Różnic w obrysie ani w podziale blach, czy panelach nie ma, przynajmniej ja ich na tym etapie nie widzę: Czy warto, czy nie warto to już sobie każdy musi sam rozstrzygnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 9 Maja 2018 Share Napisano 9 Maja 2018 Solo pokazał w inboxie taki mały zestaw kalkomanii - korygującym go nazwał. Niedawno kupiłem tego Tomcata i tych małych kalek nie ma. Co one wnoszą w stosunku do pierwowzoru na dużym arkuszu? Pytam tak z ciekawości bo może być też tak, że producent naniósł poprawki już na dużym arkuszu. No właśnie - jakie poprawki? Czym te kalki się różnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Października 2018 Autor Share Napisano 18 Października 2018 Pojawia się już w pierwszych polskich sklepach F-14D Tamki i o zgrozo - jest tani. 330 zł w Plastmodelu, z rabatem wyjdzie jeszcze taniej. Miła niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1967 Napisano 18 Października 2018 Share Napisano 18 Października 2018 Już po miłej niespodziance cenę podnieśli do 370 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 19 Października 2018 Autor Share Napisano 19 Października 2018 Na MH poszli dalej: 400,99 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1967 Napisano 20 Listopada 2018 Share Napisano 20 Listopada 2018 Chyba się nie sprzedaje jest promocja MH 287. 99PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 20 Listopada 2018 Autor Share Napisano 20 Listopada 2018 Skorzystałem podwójnie, starczyło mi punktów i mam za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 20 Listopada 2018 Autor Share Napisano 20 Listopada 2018 W ogóle jakieś dziwne ceny tej Tamki, F-14A mają po 160 zł (to cena bez rabatu). D-14D też miał bardzo niską cenę, bo rabat wyniósł tylko 3%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1967 Napisano 21 Listopada 2018 Share Napisano 21 Listopada 2018 Koniec roku to jest trochę promocji na modele KS Model maja F14D po 284 więc w MH cena normalna A ja nabyłem po 330 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Listopada 2018 Autor Share Napisano 21 Listopada 2018 Chyba przestrzelili z ceną tego zestawu i teraz może po cichu się wycofują. Bo jak inaczej to tłumaczyć? Plastmodel miał na stanie 100 zestawów i chyba tylko kilkanaście do tej pory sprzedali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Listopada 2018 Autor Share Napisano 21 Listopada 2018 W Plastmodelu za 277 zł można już kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1967 Napisano 21 Listopada 2018 Share Napisano 21 Listopada 2018 Jak masz rabat to wyjdzie 263 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Listopada 2018 Autor Share Napisano 21 Listopada 2018 Wciąż drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 21 Listopada 2018 Share Napisano 21 Listopada 2018 Za model wszechczasów takiego samolotu trzeba zapłacić i tyle. Jeśli kwoty około 300zł +/-10% to drogo to proponuję zmienić skalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Listopada 2018 Autor Share Napisano 21 Listopada 2018 (edytowane) No ja nie zapłaciłem w ogóle... Edytowane 21 Listopada 2018 przez Solo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 21 Listopada 2018 Share Napisano 21 Listopada 2018 5 godzin temu, portalus napisał: Za model wszechczasów takiego samolotu trzeba zapłacić i tyle. Jeśli kwoty około 300zł +/-10% to drogo to proponuję zmienić skalę. Albo po prostu poczekać kiedy będzie czas go skleić i wtedy kupić . Drożej nie będzie . Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 22 Listopada 2018 Share Napisano 22 Listopada 2018 15 godzin temu, Solo napisał: No ja nie zapłaciłem w ogóle... No ja też nie, bo nie kupiłem. Czekam na arcydzieło z AMK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 22 Listopada 2018 Share Napisano 22 Listopada 2018 9 godzin temu, portalus napisał: Czekam na arcydzieło z AMK No to jest nas dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Listopada 2018 Autor Share Napisano 22 Listopada 2018 Nas to są tysiące, biorąc pod uwagę ile ludzi kupiło ten model w preorderze, półtora roku temu. Ja osobiście mam już dość czekania na ten model (zdaje się że ma dość poważny/e błąd/y merytoryczne, jak wynika z dyskusji na ARC) - będzie to będzie, a jak nie to nie. Może na Wielkanoc 2019. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi