Szydercza Gała Napisano 18 Grudnia 2016 Share Napisano 18 Grudnia 2016 (edytowane) Witajcie ponownie Bohaterem niniejszego wONtku ( który zapewne będzie się ciągnął niczym Moda na Skukces całymi latami ) jest rosyjski okręt liniowy ( wedle ich klasyfikacji pancernik eskadrowy ) Sisoj Wielikij w skali 1:200. Sam okręt niczym specjalnie pozytywnym się w historii nie zapisał, natomiast do długiej listy negatywnej odsyłam do poczytania se w internetach. Dość powiedzieć że jego niezbyt chlubna kariera zakończyła się pod Cuszimą Mój cycek będzie na stan z końca lutego początku marca 1897r. Dlaczego tak dokładnie? Ano dlatego że w ostatnich dniach lutego bojcy przeprowadzili pierwsze poważne SZCZelania próbne, po których okręt był sympatycznie uświniony: 15 Marca 1897 w czasie drugieo strzelania barany nie domknęły zamka i zrobiło im się małe LE EXPLOSION w rufowej wieży, wynikiem której było lONdowanie jej dachu na skrzydle mostka Myślałem czy by nie zrobić go sobie z tą rozpruta wieżą i pogiętm mostkiem, ale nie wytpada robić łajby w tak kompromitującej sytuacji No dobra tyle tytułem wstępnego pieprzenia smutów, okładka: ...pierwsze cięcia Tak więc mam nadzieję, że skoro poprzednie kartonowe wypierdki się uchowały, to może i ten nie poleci od razu do kibla, budulec będzie różny, ale wykończenie zdecydowania a'la plastik WIELKIE JOŁ Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 18 Grudnia 2016 Super Moderator Share Napisano 18 Grudnia 2016 Jak to mawiają oprawdziwnych facetach... nie ważne jak zaczynasz ważne jak kończysz... a wersja a`la plastik została zaakceptowana. Nie mój temat ale zaglądam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 18 Grudnia 2016 Share Napisano 18 Grudnia 2016 Hmm, temat o tyleż ciekawy, co niebezpieczny na tym forum... Może się szybko okazać, że Carska Ochrana zadziała WBREW Pułkownikowi M., i wyśle temat w niebyt. A to ze względu na zbyt rewolucyjne treści w broszurze zawarte. Pamiętaj, iż Carat przestrzegał, że dopuszcza takie modele, o ile nie widać, z czego powstały (zapisane zostało na początku kitowania bez szumów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 18 Grudnia 2016 Share Napisano 18 Grudnia 2016 Jak to mawiają oprawdziwnych facetach... nie ważne jak zaczynasz ważne jak kończysz... a wersja a`la plastik została zaakceptowana.Nie mój temat ale zaglądam ;) Tam, cholera, gdzie człowiek nie napisze, to się o ninje potknie W każdym razie, Drugi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Grudnia 2016 Share Napisano 19 Grudnia 2016 Ja w każdym bONdź razie patrzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 20 Grudnia 2016 Share Napisano 20 Grudnia 2016 będzie coś plastikowo-metalowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2016 będzie coś plastikowo-metalowego? A co brakowalo Ci plastiku metalu szpachli i farby w Kicie i Bezszumnym? Tu moze byc tego tylko wiecej Musimy tylko wyjsc poza faze kolebki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 20 Grudnia 2016 Share Napisano 20 Grudnia 2016 no to kolibaj....! a my patrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 Gała chcesz go robić prosto z wycinanki to nie to forum. Jeśli masz zamiar użyć innych materiałów a wycinanka ma stanowić tylko bazę to co innego ale wtedy już powinieneś zmienić tytuł warsztatu Napisać musiałem bo takie zasady. Wiem, że będzie inaczej. Siadam i oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 6 Stycznia 2017 Share Napisano 6 Stycznia 2017 Siadam w ostatnim rzędzie i patrzam co się będzie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 6 Stycznia 2017 Super Moderator Share Napisano 6 Stycznia 2017 Siadam w ostatnim rzędzie....bo tylko tam zostało coś wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 6 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2017 Szkielet mam w zasadzie pocięty i planuję spedzić przy nim całą niedzielę, ale fotków papierowych części nie wrzucam bo sie bojEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 Lubiem takie pływadła to bendem patrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 ale fotków papierowych części nie wrzucam bo sie bojEM I tak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 Jak tam idą prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 Gała - widzę że pojechałeś z tym warsztatem z grubej rury. Na pewno będę zaglądał bo się szykuje przedni warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Lutego 2017 Autor Share Napisano 20 Lutego 2017 (edytowane) No i kartonu juz tak dużó nie widać... Ciapek zrobił duuuuuuużOM KUPE No i są elementy plastikowe Tera ze 2 tygodnie leżakowania i Pułkownik ruszy do ataku z maczetOM Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Lutego 2017 Share Napisano 21 Lutego 2017 Przypominają się stare czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 21 Lutego 2017 Share Napisano 21 Lutego 2017 To podejrzliwe spojrzenie sprzedawcy w sklepie... gdy za dziecka często kupowało się butapren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 22 Lutego 2017 Share Napisano 22 Lutego 2017 Poczekaj aż Cię Zofija z domu wyrzuci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Lutego 2017 Autor Share Napisano 26 Lutego 2017 ...już tylko tydzień do CARSKIEJ MASAKRY MACZETom RenCZNom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 14 Marca 2017 Autor Share Napisano 14 Marca 2017 (edytowane) Pułkownik robiąc krótkie wypady z naziolskiej stoczni, obłupał maczetOM kadłub Cycka. Jakoś tak przy łikendzie, a ja mam tera dłuugi łikend, zacznie się coś oblepiać Wielkie Joł Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 15 Marca 2017 Share Napisano 15 Marca 2017 A taki ładny był, hamerykańCKi... A już na serio - można wprowadzić nowe Carsko-Rosyjskie nazwy wież artylerii głównej - wieża nr 1: Ciapek, wieża nr 2: Zofija. Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 Marca 2017 Autor Share Napisano 15 Marca 2017 Ku..a to jest pomysł Marku Tak się stanie Teraz tylko czeka moją stocznię straszliwa bitwa smokUFF o to czyja bedzie dziobowa.... od dupy strony wiadomo... niepolitycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Marca 2017 Autor Share Napisano 21 Marca 2017 (edytowane) U Cycka tez postEMpy Pułkownik musiał z wielkim żalem zaSZczelić Naganem połowę intendentury stoczniowej, wszystko sie pokończyło, gluty , budex, a na dokładkę po jakichś 10 latach eksplodował mnie w rENkach mój ukochany AK-3. Normalnie rozprysnął się po całym biurku SABOTAŻYSTÓW Pułkownik oczywiście też zlikwidował, a że było ich sporo to bojcy musieli szczeć na lufę Maxima, co by sie nie stopił FSZyściutko grzecznie z polistyrenu, więc Admirały chyba nie bENdOM złe..... Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi