ManiekB Napisano 10 Sierpnia 2022 Share Napisano 10 Sierpnia 2022 Będzie się na czym wzorować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 10 Sierpnia 2022 Autor Super Moderator Share Napisano 10 Sierpnia 2022 Może się uda i będzie można nawet co nie co kupić Kalkomanie już mam jak skończę to uzupełnianie braków może pod druk 3d co nie co pójdzie. Kalkomanie już mam nowe pokrywy maźnic też. Także jak się nie spieszy 2 malowania z 1942r i jedno z 1943r cdn 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
produdi Napisano 10 Sierpnia 2022 Share Napisano 10 Sierpnia 2022 Uuuaaaa, sztos. Mnie by się nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 10 Sierpnia 2022 Autor Super Moderator Share Napisano 10 Sierpnia 2022 @produdino jak miałbym skleić to co chińczyk zaoferował to wstyd postawić to na torach jak wcześniej już zrobiłem tyle ... jeszcze zbiornik trzeba poprawić -a i malowanie jakieś dorobić może LEUNA lub SHELL? to te kilka elementów to już bajka 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 11 Sierpnia 2022 Autor Super Moderator Share Napisano 11 Sierpnia 2022 no i temat hamulca mam zamkniety zostal przewod pneumatyczny i kilka zlaczek i finisz 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 11 Sierpnia 2022 Share Napisano 11 Sierpnia 2022 Godzinę temu, Greif napisał: no i temat hamulca mam zamkniety No i przyjemnie popatrzeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 11 Sierpnia 2022 Share Napisano 11 Sierpnia 2022 robi wrażenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 11 Sierpnia 2022 Autor Super Moderator Share Napisano 11 Sierpnia 2022 i na dzisiaj tyle... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 12 Sierpnia 2022 Share Napisano 12 Sierpnia 2022 Misterna robota, zwłaszcza te zawleczki śrub pięknie wyglądają i aż szkoda, że gdy wagon na szynach stanie widać ich (praktycznie) nie będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 12 Sierpnia 2022 Share Napisano 12 Sierpnia 2022 Piękne! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 12 Sierpnia 2022 Share Napisano 12 Sierpnia 2022 16 godzin temu, Greif napisał: i na dzisiaj tyle... ...a tak w ogóle, to powyższe widzę, jako fotę tygodnia...prawie jak rysunek techniczny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 13 Sierpnia 2022 Share Napisano 13 Sierpnia 2022 wygląda na to, że ten zestaw będzie jeździł i hamował...ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 16 Sierpnia 2022 Autor Super Moderator Share Napisano 16 Sierpnia 2022 Koniec montażu i dorabiania może mnie jeszcze najdzie pospawać "to i owo" bo tak łysawo i kłuje to moje oko, ale czekam na szpachle. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 16 Sierpnia 2022 Share Napisano 16 Sierpnia 2022 No, piękne. Teraz tylko ładnie wymalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 16 Sierpnia 2022 Share Napisano 16 Sierpnia 2022 Ależ to misternie wygląda w tym warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 16 Sierpnia 2022 Autor Super Moderator Share Napisano 16 Sierpnia 2022 ogarnę spawy i malowanka będzie ale "taka pudełkowa", w sensie -pod sprawdzenie kalkomani- więc bez żadnych syfień, nie mam jeszcze koncepcji gdzie trafi cysterna, może jako nówka sztuka na terenie zakladów (albo Deutz albo rafineria) także czas pokaże umorusać zawsze można ale zdecydowałem się na pierwszą serię czyli 1942 rok więc będzie niejako "świerzynka". i czas będzie wrócić do malucha 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 16 Sierpnia 2022 Share Napisano 16 Sierpnia 2022 Czekam z niecierpliwością na twoją pracę jest tak nie typowa że wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Sierpnia 2022 Share Napisano 16 Sierpnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 16 Sierpnia 2022 Autor Super Moderator Share Napisano 16 Sierpnia 2022 masa pracy jeszcze aby ogarnąć całość ale walka trwa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 17 Sierpnia 2022 Share Napisano 17 Sierpnia 2022 Bajeczny jest fakt, że teraz jak z dykty wygląda, jak jakaś poglądowa makieta, a później cacuszko będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 17 Sierpnia 2022 Autor Super Moderator Share Napisano 17 Sierpnia 2022 bo to i dykta Panie dykta, a dokladniej preszpan xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 17 Sierpnia 2022 Share Napisano 17 Sierpnia 2022 7 godzin temu, Greif napisał: bo to i dykta Panie dykta, a dokladniej preszpan xD w skrócie DKW Dykta Klej i Woda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 19 Sierpnia 2022 Autor Super Moderator Share Napisano 19 Sierpnia 2022 spawam sobie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 24 Sierpnia 2022 Autor Super Moderator Share Napisano 24 Sierpnia 2022 i trochę tu trochę tam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 25 Sierpnia 2022 Autor Super Moderator Share Napisano 25 Sierpnia 2022 stan na dzisiaj 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi