kowal76 Napisano 23 Stycznia 2017 Share Napisano 23 Stycznia 2017 W ramach odskoczni od skali 1/144 i pasażerów skleiłem sobie Mustanga Mk III Academy 1/72. Model malowany farbkami Gunze. Kalkomanie częściowo z publikacji Aj Press i z zestawu P 51 KP. Model przedstawia maszynę Stanisława Skalskiego z 1944 r. Samolocik to taka moja interpretacja ponieważ ma trochę błędów z których zdaję sobie sprawę. Do nich np zalicza się błędny układ zielonych plam, rury wydechowe itp. Efekty takie jak okopcenia i brudzenie chyba też przekombinowałem i nie wyszły mi za dobrze. Generalnie model przyjemny w montażu i chyba zrobię więcej podobnych w skali 1/72. Kabinka miała być otwarta ale nie za bardzo chce się wcisnąć na kadłub, więc będzie zdejmowana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 23 Stycznia 2017 Share Napisano 23 Stycznia 2017 Mi sie podoba, zacząłem tez sklejać ta skale, teraz pracuje nad hurricane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 23 Stycznia 2017 Share Napisano 23 Stycznia 2017 Dobrze jest! Nie idealnie, ale jakby było, to po co miałbyś się jeszcze klejeniem modeli zajmować? Spróbuj może innego tła do fotografii następnym razem, nie zawsze takie jasne jest najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 23 Stycznia 2017 Share Napisano 23 Stycznia 2017 Bardzo podobają mi się subtelne efekty zużycia na modelu. Jako że na układach plam u herbaciarzy sie nie znam to powiem że udany model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 24 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2017 Dzięki wielkie koledzy. Cieszę się że się podoba . Co do zdjęć, to fakt nie jestem mistrzem fotografii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 24 Stycznia 2017 Share Napisano 24 Stycznia 2017 Nie ma co narzekać bo naprawdę fajnie wyszedł mi się podoba ubrudzony w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Stycznia 2017 Share Napisano 24 Stycznia 2017 Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 24 Stycznia 2017 Share Napisano 24 Stycznia 2017 Bardzo przyjemny model, w eleganckim malowaniu. bardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 25 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2017 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Stycznia 2017 Share Napisano 25 Stycznia 2017 Jako laik powiem że mi się podoba, szczególnie sposób w jaki ubrudzony jest spód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 26 Stycznia 2017 Share Napisano 26 Stycznia 2017 Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi