Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 months later...
Napisano

Zgadza się... Pierwszy raz widziałem ten pojazd na obrazku jak miałem chyba 5 lat, w książce "Samochody od A do Z" (uczyłem się na niej czytać!). Dopiero niedawno się dowiedziałem że w Wietnamie były miejsca gdzie intensywnie ich używano. Zobaczmy, kiedy się nadarzy okazja, żeby takiego przygarnąć.

Pozdrawiam!

Paweł

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Napisano

Był sklep/kantyna z Wietnamu, teraz Gecko zapowiada tymczasowe sypialnie w tych samych kontenerach ,razem z wyposażeniem i dwoma żołdakami  w pozach swobodnych o takie:

35GM0116 1/35 Tymczasowe dormitoria bazy wojskowej z czasów wojny w Wietnamie.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano
W dniu 6.06.2025 o 22:03, Rafał B napisał:

no dobra , to chociaż trochę nowość

scale_2400.jpg

scale_2400 (1).jpg

scale_2400 (2).jpg

• Like 1
  • 4 weeks later...
Napisano
W dniu 6.06.2025 o 22:03, Rafał B napisał:

Fajny pojazd, jak się przerzucę na pojazdy US Army z Namu pewnie zrobię, z dioramą gdzieś w bagienku...

Napisano

Wtedy nie musisz się męczyć z tym upierdliwym zawieszeniem i gąsienicami, bo wszystko będzie głęboko zanurzone w błocie...

A ja już go mam - promocja była...

• 1 month later...
Napisano

kolejny dodatek do dioram Vietnam , US Military Base Temporary Command Station (Vietnam War Era)

8zRbPipXIs35HqMHSwHFGnrMrh5Vh6SBYqte9x7yhR00wi6A1Ags51p30H7Pb5aI0VceKKlVSUd1xrl9B0pZohyt.jpg

uOir43MpNLwMVCUxcEurSM-W84ueKGMEwldY4_HptOOHcCvvb2hi_khGPBsP6FAibugc_i2ydhrF8V0jCa_vOzaJ.jpg

nTdrGl-0q9uUuWe-i3G9GK-YmzAuSqECjgaKltNZKaQeaBIT05VSB7hMkcc_zQjLT0arAYnndDjPcMTf4_pLrwjB.jpg

RlGzKbce10PXkDiBobs80vSpqykPaRtSlJgwb3DYqCsm78j_q22mxKHeeO-tmKsiYuxpowp2807B8Pevq25UGlG6.jpg

Napisano

Jadą z koksem ostatnio...

Napisano (edytowane)

wycisną ostatniego centa z tych kontenerów, wszystkich bawołów wietnamskich i sajgońskich klubów nocnych a potem z Wujka Ho w 1/35

Edytowane przez panmopsik
  • Haha 2
  • 3 weeks later...