_OldMan_ Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca w końcu jest...... @pmroczko -----> coś dla Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca Zgadza się... Pierwszy raz widziałem ten pojazd na obrazku jak miałem chyba 5 lat, w książce "Samochody od A do Z" (uczyłem się na niej czytać!). Dopiero niedawno się dowiedziałem że w Wietnamie były miejsca gdzie intensywnie ich używano. Zobaczmy, kiedy się nadarzy okazja, żeby takiego przygarnąć. Pozdrawiam! Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia Bedford OYD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Kwietnia Share Napisano 5 Kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi