marioba Napisano 1 Maja 2017 Share Napisano 1 Maja 2017 Witam Szanownych Forumowiczów! M50 Super Sherman, South Lebanon Army, Bejrut 1980. 1:35. Słaby warsztat jest tutaj http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=35124&start=180 Zapraszam do oglądania i oceny. I tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Maja 2017 Share Napisano 1 Maja 2017 To ja pierwszy: ładny model ładne zdjęcia. Gratuluje. Dla tych co im się "nie chce" przykład jak wygląda galeria robiona przez tych co IM się chce. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Maja 2017 Share Napisano 1 Maja 2017 Zawsze mi się twoje modele podobały. I w dalszym ciągu mnie nie zawodzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 2 Maja 2017 Share Napisano 2 Maja 2017 Bardzo ładny. I się nie będę czepiał Ja mam w najbliższych planach jeszcze bardziej zjadliwą bestię - M60 : Wg moich obliczeń ostatni "seryjny" wariant shermana. Razem z T6 będzie to początek i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 2 Maja 2017 Share Napisano 2 Maja 2017 Strasznie długowieczny czołk to był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 2 Maja 2017 Share Napisano 2 Maja 2017 Ciekawy egzemplarz, mnóstwo szczegółów, ogrom pracy i świetny efekt - gratulacje za bardzo ładnego generała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 2 Maja 2017 Share Napisano 2 Maja 2017 Ja najbardziej doceniam ten model za wkład własny, przeróbki, poprawki i doróbki. No i zwieńczenie malowaniem; ciekawe, dobrze wykonane i niezbyt nachalne (to znaczy trafione w punkt) w brudzeniu. Przy okazji uważnego oglądania warsztatu odkryłem, ze mam kadłub M4A4 z tej samej firmy Też go do czegoś nietypowego wykorzystam... Strasznie długowieczny czołk to był. Chyba do dzisiaj jeździ jako szkolny w republikach bananowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 2 Maja 2017 Autor Share Napisano 2 Maja 2017 Witam! Ja najbardziej doceniam ten model za wkład własny, przeróbki, poprawki i doróbki. Cieszę się okrutnie z twoich pochwał! I oczywiście jestem świadomy moich niedoróbek błędów i zaniechań w tym modelu. Jest ich sporo ( np: uszy na wieży, powinny być płaskie a nie gięte z pręta). Model po prostu zmęczył mnie i w pewnym momencie wymiękłem. Chyba do dzisiaj jeździ jako szkolny w republikach bananowych. Jeżdżą w Paragwaju. Przebudowane w Argentynie Firefly, z francuskimi silnikami i zmienioną nazwą na "Sherman Repotenciado". Ja mam w najbliższych planach jeszcze bardziej zjadliwą bestię - M60 Super pomysł! Chilijskie Shermany są boskie! Zaczynaj budowę, będę na pewno kibicował. I jeszcze jedno: Nazwa M60 jest trochę nieoficjalna, ale i tak wszyscy zainteresowani wiedzą o co chodzi. I tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 3 Maja 2017 Share Napisano 3 Maja 2017 Bardzo ładne i ciekawe wykonanie, teraz przydałaby mu się choć odrobina podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 4 Maja 2017 Autor Share Napisano 4 Maja 2017 Bardzo ładne i ciekawe wykonanie, teraz przydałaby mu się choć odrobina podstawki. Podstawki nie będzie. W mim przypadku zajmują za dużo miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Maja 2017 Share Napisano 5 Maja 2017 Łał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 9 Maja 2017 Autor Share Napisano 9 Maja 2017 Po kilku dniach wiszenia w galerii wypada cos napisać... Dziękuję że model się trochę podoba! I tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 16 Maja 2017 Share Napisano 16 Maja 2017 Mariobo, jak zwykle dobra, solidna robota. Chce się oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 19 Maja 2017 Share Napisano 19 Maja 2017 Świetny warsztat zapowiadał super galerię. Ogrom włożonej pracy w detale dał niesamowity efekt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 20 Maja 2017 Share Napisano 20 Maja 2017 Wyszedł świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi