milczacy Napisano 21 Maja 2017 Share Napisano 21 Maja 2017 To ja też wreszcie dobrnąłem go końcowej galerii. Dał mi trochę w kość ten 'projekt'. Przerabianie i dorabianie jeszcze nie idą mi zbyt łatwo, malowanie też muszę ćwiczyć i ćwiczyć. Efekt końcowy prezentuje się jednak dość przyzwoicie i na żywo efekt pracy mi się podoba. Z góry przepraszam za ilość zdjęć ale nie mogłem się zdecydować Zapraszam. 20 zdjęć - gratuluję cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 21 Maja 2017 Share Napisano 21 Maja 2017 Mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 21 Maja 2017 Super Moderator Share Napisano 21 Maja 2017 Super wyszła ta Beluga. Skąd masz figurkę w 1:144? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 21 Maja 2017 Share Napisano 21 Maja 2017 Ale bajer! Gratuluję kolejnego pięknego modelu w Twojej kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 21 Maja 2017 Share Napisano 21 Maja 2017 Kawał samolotu. Mógłbyś wstawić zdjęcie z jakimś "przymiarem" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 21 Maja 2017 Share Napisano 21 Maja 2017 Bardzo ładny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Maja 2017 Share Napisano 21 Maja 2017 Samolot brzydki, ale model w Twoim wykonaniu podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mydlo Napisano 21 Maja 2017 Share Napisano 21 Maja 2017 Całość strasznie mi się podoba, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 21 Maja 2017 Super Moderator Share Napisano 21 Maja 2017 Super robota!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 21 Maja 2017 Share Napisano 21 Maja 2017 Raz w życiu miałem przyjemność widzieć to krówsko w locie, i nawet z daleka robi kosmiczne wrażenie- a Twój model dobrze to wrażenie oddaje, świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 24 Maja 2017 Share Napisano 24 Maja 2017 Hot dog jak się patrzy. Podoba mi się pomysł z ludzikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 24 Maja 2017 Share Napisano 24 Maja 2017 Super. Fajne ludziki, i fajne slady eksploatacji, no i ogolenie mega fajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 25 Maja 2017 Autor Share Napisano 25 Maja 2017 Dzięki za dobre słowo. Figurki są kolejowe w skali N czyli około 1/160. Zdjęcie z przymiarem postaram się wkrótce też zrobić :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi