robertmodelarz Napisano 26 Czerwca 2023 Napisano 26 Czerwca 2023 (edytowane) W tym miejscu są idealne warunki do pracy. Chłodno, idealne zimne bezcieniowe światło, zapachy podobne do wynalazków Gunze. Czasami tylko prokurator trochę poprzeszkadza...... Edytowane 13 Sierpnia 2023 przez robertmodelarz 1 Cytuj
giberes Napisano 26 Czerwca 2023 Napisano 26 Czerwca 2023 E tam, mi było za ciemno. Rozjaśniło się dopiero jak mnie z lodówki wyciągnęli. 1 Cytuj
jl Napisano 17 Lipca 2023 Napisano 17 Lipca 2023 W dniu 26.06.2023 o 16:48, dante napisał: Twierdzenie ze swietlowki sa niebezpieczne to chyba troche przesada, wikipedia podaje ze 8 godzin pod swietlowkami rowna sie 1 min pod sloncem. w jakiej odległości od słonca? Cytuj
don Napisano 18 Września 2024 Napisano 18 Września 2024 Witam. Czy ktoś używa tej lampy? Jakieś opinie? Nie chcę się sugerować opiniami ze strony. https://allegro.pl/oferta/green-stuff-world-hobby-arch-led-lamp-faded-white-16327241776 Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj
Piotr Dmitruk Napisano 19 Września 2024 Napisano 19 Września 2024 Dość fajna, daje bezcieniowe światło, wygodna i stabilna, dla mnie trochę ma za krótki kabel, i jak na ledy, dziwnie mocno się grzeje, co powoduje miejscowe odpadanie kleju, na który jest przyklejona taśma led. po wyłączeniu jest ok. I odrobinę ma zbyt zimne światło, ale korzystam. Cytuj
Klapouch Napisano 20 Września 2024 Napisano 20 Września 2024 Nie razy Was po oczach to światło ? Ja u siebie zauważyłem, że jak dam źródło światła przed linią wzroku i maluje, to na drugi dzień ZAWSZE czeka mnie zdziwienie ondośnie barw i kontrastu. Nie zawsze jest to zdziwienie pozytywne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi