robertmodelarz Napisano 26 Czerwca 2023 Share Napisano 26 Czerwca 2023 (edytowane) W tym miejscu są idealne warunki do pracy. Chłodno, idealne zimne bezcieniowe światło, zapachy podobne do wynalazków Gunze. Czasami tylko prokurator trochę poprzeszkadza...... Edytowane 13 Sierpnia 2023 przez robertmodelarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 26 Czerwca 2023 Share Napisano 26 Czerwca 2023 E tam, mi było za ciemno. Rozjaśniło się dopiero jak mnie z lodówki wyciągnęli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jl Napisano 17 Lipca 2023 Share Napisano 17 Lipca 2023 W dniu 26.06.2023 o 16:48, dante napisał: Twierdzenie ze swietlowki sa niebezpieczne to chyba troche przesada, wikipedia podaje ze 8 godzin pod swietlowkami rowna sie 1 min pod sloncem. w jakiej odległości od słonca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 18 Września Share Napisano 18 Września Witam. Czy ktoś używa tej lampy? Jakieś opinie? Nie chcę się sugerować opiniami ze strony. https://allegro.pl/oferta/green-stuff-world-hobby-arch-led-lamp-faded-white-16327241776 Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dmitruk Napisano 19 Września Share Napisano 19 Września Dość fajna, daje bezcieniowe światło, wygodna i stabilna, dla mnie trochę ma za krótki kabel, i jak na ledy, dziwnie mocno się grzeje, co powoduje miejscowe odpadanie kleju, na który jest przyklejona taśma led. po wyłączeniu jest ok. I odrobinę ma zbyt zimne światło, ale korzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 20 Września Share Napisano 20 Września Nie razy Was po oczach to światło ? Ja u siebie zauważyłem, że jak dam źródło światła przed linią wzroku i maluje, to na drugi dzień ZAWSZE czeka mnie zdziwienie ondośnie barw i kontrastu. Nie zawsze jest to zdziwienie pozytywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi