bazylms Napisano 18 Września 2017 Share Napisano 18 Września 2017 Nie da się nie pochwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Września 2017 Share Napisano 18 Września 2017 Wiesz Gała.... Amerykanskie ekipy techniczne już w 42 - po porażce z Mikawą, który w ciągu pół godziny skreślił z listy floty 4 krążki, przez miesiące szalały po kabinach US Navy zrywając puchate wykładziny, niedźwiedzie ze ścian, tudzież drewniane trofea i stoliki po whiskey, które Wielkich admirałów motywowały do porannych ćwiczeń intelektualnych... Japończycy - pomimo tragicznych doświadczeń z Mikumą - postanowili zrobić to później nieco.... Imaginuj sobie że Francuzi wpadli na to już w 1914 zerwali gumoleony z pokładów Dantonów na przykład, poszli nawet dalej i obrali wieże artylerii głównej z farby żeby się nie paliły za dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 18 Września 2017 Autor Share Napisano 18 Września 2017 Nie da się nie pochwalić. Dzięki! Dłubie dalej ten "bzdecik", jeszcze ze 150 części i będzie widać jego koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Września 2017 Share Napisano 18 Września 2017 yyyy to tak ciągle wszystko "na sucho" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 19 Września 2017 Autor Share Napisano 19 Września 2017 yyyy to tak ciągle wszystko "na sucho" ?? Tak, ale spokojnie, to dopiero pierwszy miesiąc budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 19 Września 2017 Autor Share Napisano 19 Września 2017 Żeby nie było, że nie mam kleju, to skleiłem i przykleiłem te "pudełka" na dole. Reszta na click \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voyteque Napisano 19 Września 2017 Share Napisano 19 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Września 2017 Share Napisano 20 Września 2017 To tera wpraw sobie gold zEMby i bedziesz świecił jak Twój Kongo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Września 2017 Share Napisano 20 Września 2017 amber gold super ci to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Września 2017 Share Napisano 20 Września 2017 To po co ci ta pagoda z plastiku ? Zaraz pół modelu będzie z metalu, a wiesz to forum modelarstwa plastikowego jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 20 Września 2017 Autor Share Napisano 20 Września 2017 .... .... .... .... He, he, he.... Co to? Dzień dobroci dla zwierząt, czy coś? Dzięki! Co do pagody całej z "goldu" to wpadłem na ten pomysł, ale zaraz postarałem się o nim zapomnieć. Czasami wraca, na szczęście tylko na chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Września 2017 Share Napisano 20 Września 2017 He, he, he.... Co to? Dzień dobroci dla zwierząt, czy coś? Łoża szyderców się do kupy zebrała . Co nie zmienia faktu że jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 21 Września 2017 Share Napisano 21 Września 2017 Przeszczepy pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Września 2017 Share Napisano 21 Września 2017 Za kadłub byś się lepiej wział... nie po krześcijańsku tak... profanacjOM tu zalatuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 21 Września 2017 Autor Share Napisano 21 Września 2017 Za kadłub byś się lepiej wział... nie po krześcijańsku tak... profanacjOM tu zalatuje Rozumiem, że dla Ciebie zaczęcie od kadłuba to sfera sacrum... No ale sorry... Teraz kadłub do niczego nie jest mi potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Września 2017 Share Napisano 21 Września 2017 Pożyjesz, zobaczysz, jak boleśnie potrafiOM sie skończyć takie HEREZJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 21 Września 2017 Autor Share Napisano 21 Września 2017 Pożyjesz, zobaczysz, jak boleśnie potrafiOM sie skończyć takie HEREZJE Wiesz ja już mam trochę więcej niż 50 lat i uwierz mi, że trochę herezji na swoim koncie także. Lubię je nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 24 Września 2017 Autor Share Napisano 24 Września 2017 Co by zakończyć "spór" z Szyderczą Gałą o to, czy kadłub ma być pierwszy, czy też drugi lub trzeci, postanowiłem go skleić, poszpachlować, wyglansować, pomalować i polakierować... Mieszanki farb gotowe, ale na te chwilę ścieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 25 Września 2017 Autor Share Napisano 25 Września 2017 Trochę podkładu i podmianka wałów.... Przy okazji, czy może ktoś z Szanownych wie, czy można dokupić do tego złomu jakieś śruby, a jeżeli tak to gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Września 2017 Share Napisano 25 Września 2017 Przeszlifuj te plastikowe i będzie git. Jak je pociekocisz powinno styknąć, daj jakąś ich fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 25 Września 2017 Share Napisano 25 Września 2017 Przeszlifuj te plastikowe i będzie git. Jak je pociekocisz powinno styknąć, daj jakąś ich fotkę wychodzą naprawdę dobrze - nie ma potrzeby płacić za odlewane mosiądzy - one są równie grube. obecne farby kładzione na plastik - plus wszechpotrzebne oleje Gały dają nawet lepsze odwzorowanie śrub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 25 Września 2017 Autor Share Napisano 25 Września 2017 Dzięki, dzięki! A gdybym się jednak uparł, to jest jakiś producent takich bzdetów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 25 Września 2017 Autor Share Napisano 25 Września 2017 .... daj jakąś ich fotkę Umknęło mi. Surowe takie są: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 26 Września 2017 Autor Share Napisano 26 Września 2017 Pierwsza warstwa podkładu wylądowała na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 26 Września 2017 Autor Share Napisano 26 Września 2017 Wały się skompletowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi