Dorotka Napisano 22 Października 2017 Autor Share Napisano 22 Października 2017 A te białe kawałki kapy komina to co? Samoróby z polistyrenu, czy żywica jakaś od Pontka? Od Pontka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Października 2017 Share Napisano 23 Października 2017 A te białe kawałki kapy komina to co? Samoróby z polistyrenu, czy żywica jakaś od Pontka? Od Pontka. Dają dużo i chcą dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Października 2017 Share Napisano 23 Października 2017 No cóż, nie ma nic za darmo. W większości wypadków, warto jest zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 25 Października 2017 Autor Share Napisano 25 Października 2017 No cóż, nie ma nic za darmo. W większości wypadków, warto jest zapłacić. W tym wypadku to nie wiadomo, bo te pokrywki średnio pasowały i były nieco upierdliwe. Pomijając fakt, że w instrukcji popieprzono numery części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Października 2017 Share Napisano 25 Października 2017 A wy to wszystko podane na tacy byście chcieli Pomeczyć sie troche trzeba, wyglada spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 25 Października 2017 Autor Share Napisano 25 Października 2017 A wy to wszystko podane na tacy byście chcieli Pomeczyć sie troche trzeba, wyglada spoko Oj tam, oj tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Października 2017 Share Napisano 25 Października 2017 Rozwierć te przewody, mała rzecz a robi dużą różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 25 Października 2017 Autor Share Napisano 25 Października 2017 Rozwierć te przewody, mała rzecz a robi dużą różnicę Te rury są tylko założone żeby sprawdzić ich "przebieg" przez blachy. Końcówki będą takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Października 2017 Share Napisano 26 Października 2017 No further questions Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 26 Października 2017 Autor Share Napisano 26 Października 2017 No further questions Druga strona medalu przed czyszczeniem i zaczyn "kapelusza". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 26 Października 2017 Autor Share Napisano 26 Października 2017 Dla mnie the best Dzięki! Faktycznie powoli robi się w tym „zakątku” sympatycznie. Jeżeli chodzi o dawanie d… to na pomoście na wieży zapomniałem usunąć plastikowych skrzynek. Teraz już tego nie zrobię i kombinuję jak z tego wybrnąć – może uda mi się obudować je metalowymi. Oprócz tego zasugerowałem się planami i wkleiłem drabinki z przodu wieży tak, że szły przez środek wylotu wentylatorów. Niestety w takiej pozycji nie mieściła się jedna z rur. Musiałem zerwać i przekleić nieco na boki. Jeszcze sporo tu roboty, ale na razie w ramach relaksacji zrobię choinkę na drugim kominie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 26 Października 2017 Share Napisano 26 Października 2017 Koronkowa robota. Naprawdę robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 26 Października 2017 Autor Share Napisano 26 Października 2017 Koronkowa robota. Naprawdę robi wrażenie. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Października 2017 Share Napisano 26 Października 2017 Kitajców poniosło. Ale jest przynajmniej na co patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voyteque Napisano 26 Października 2017 Share Napisano 26 Października 2017 Piękne, po prostu piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 27 Października 2017 Autor Share Napisano 27 Października 2017 Piękne, po prostu piękne... Dzięki! Kitajców poniosło. Ale jest przynajmniej na co patrzeć. Z tyłu, jak z tyłu... Na przednim kominie będzie jeszcze zabawniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 27 Października 2017 Autor Share Napisano 27 Października 2017 Lecimy dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Października 2017 Share Napisano 27 Października 2017 Chyba płyniemy, byle nie popłynąć lub odpłynąć,szczególnie przy zbliżającym się weekendzie. Szybko Ci to idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 27 Października 2017 Autor Share Napisano 27 Października 2017 Chyba płyniemy, byle nie popłynąć lub odpłynąć,szczególnie przy zbliżającym się weekendzie. Szybko Ci to idzie. Wdrożyłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 28 Października 2017 Autor Share Napisano 28 Października 2017 Drabinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 28 Października 2017 Autor Share Napisano 28 Października 2017 Do wykonania to masakra, ale wygląda piknie! Dzięki! "Masakra" to opinia mocno przesadzona... Zajęło niecałą godzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 28 Października 2017 Share Napisano 28 Października 2017 Jakim dokładnie klejem bawisz się z tą miedzianą drobnicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 28 Października 2017 Autor Share Napisano 28 Października 2017 Nie mówię o tym co na fotce, a ogólnie o blaszkach. Wygląd poprawiają w wielu przypadkach, ale również w wielu mogą naprawdę dać się we znaki. Przynajmniej ja nie pałam do nich jakąś wybujałą miłością, owszem czasami, trochę i z umiarem ale bez przesadności. Tobie ukurat idzie super, ale różniste bywają zboczenia... Ja tam nie wiem... Mi to bez różnicy generalnie, czy plastik, czy blacha. Według mnie to jedynie kwestia wprawy, narzędzi (praktycznie dobrej zaginarki i pęsety) i tyle. Jakim dokładnie klejem bawisz się z tą miedzianą drobnicą? Pozycjonuje "Bondiciem", podlewam "Roket Hotem" od Deluxa, czyszczę "PS-F". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 28 Października 2017 Share Napisano 28 Października 2017 Wygląda ładnie, ale czy nie masz blaszanych zamienników dla relingów wokół komina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 28 Października 2017 Autor Share Napisano 28 Października 2017 Wygląda ładnie, ale czy nie masz blaszanych zamienników dla relingów wokół komina? Mówisz o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi