blacman Napisano 16 Kwietnia 2018 Share Napisano 16 Kwietnia 2018 Dawać galerie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 16 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2018 W środę albo w czwartek będzie galeria ! A co do niszczycieli, to tak sobie na nie pacze i są baardzo brzydkie, w sumie zero szczegółów, no chyba że ktoś znajdzie jakiegoś ładnego? Hans, oczywiście będzie na fali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 16 Kwietnia 2018 Share Napisano 16 Kwietnia 2018 filipsg jakiś czas temu dał linka w dziale nowości na forumie. Fajniutki Gearing.. i nawet kamuflaż ma jako taki http://www.1999.co.jp/eng/10508018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 16 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2018 No to, to tak, zgadzam się, bardzo ładny, zapisuje w pamięci i zobowiązuje się do wykonania Dzięki Hans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 16 Kwietnia 2018 Share Napisano 16 Kwietnia 2018 Hmm... i dlatego właśnie jestem przeciwnikiem figurek na okrętach w tej skali, plastikowe działka plot i ścianki osłon same z siebie wyglądały okej, ale zestawione z fototrawionymi ludkami wypadają gargantuicznie. Ale to już czepialstwo, model jest piękny i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 Kwietnia 2018 Share Napisano 16 Kwietnia 2018 Fajny, ale w 350 z dnem byby lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 16 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2018 O i tutaj Gała przyznam Ci rację, że z dnem wygląda znacznie lepiej. Jakoś nie widzą mi się te modele z serii water line. Chociaż w przypadku dioramy nie ma to za bardzo znaczenia, chociaż też nie zawsze. No i w sumie w tym przypadku taka 350 jest wielkości pancernika w 700 (34 cm) Hmm... Nie, nie może być 350, powiedziało się A, to trzeba powiedzieć B i zrobić w 700! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 19 Kwietnia 2018 Share Napisano 19 Kwietnia 2018 Co nałożyłeś na pomalowany gips podstawki ?? Bo jakoś nie mogę wyczytać z relacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 19 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2018 Co nałożyłeś na pomalowany gips podstawki ?? Bo jakoś nie mogę wyczytać z relacji. Rzeczywiście! Mój błąd! Na całość wylałem dwie warstwy Vallejo Water Texture - to po prawej na zdjęciu. Natomiast to po lewej jest w formie żelu i bardzi j nadaje się do robienia fal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 2 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2018 Zapraszam do galerii http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=77&t=61891 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi